Position: hotel888 > 2 >

brystimplantater & post - operative symptomer

   Kvinder , der er utilfredse med størrelsen eller formen på deres bryster føler ofte , at en brystforstørrelse er løsningen . Kom brystimplantater er blevet et af de mest almindelige kosmetiske procedurer , men der er visse symptomer , at en kvinde kan forvente at opleve efter operation

Ømhed


Ifølge Mayo Clinic , bør personer, der får brystimplantater forvente at føle øm , men medicin kan tages til at lindre smerter . Det kan tage et par dage for en person at vende tilbage til arbejdet , men kun hvis hendes job ikke er fysisk krævende . Det kan tage så lang som to til tre uger for en kvinde at føle tilbage til normal .

Effects


Ifølge Connall Kosmetisk kirurgi , to af de mest normale oplevelser efter en operation er tæthed og stivhed i brystregionen . Tætheden er ledsaget af brændende , stikkende og i nogle tilfælde jagende smerte . Huden, væv og muskler er alle strækker til at rumme implantater . Brystvorterne vil også enten være overfølsomme eller har en total mangel på følsomhed . Disse symptomer er kortvarige og bør ikke forekomme mere end en uge .

Ardannelse


Brystimplantat post-operative indgreb ikke efterlader ar-og der er ikke meget , der kan gøres ved det . For at minimere udseendet af ardannelse , det bedste en person kan gøre, er at gøre det muligt for incisionen område at hele ordentligt . Aktuelle medicinering kan også bidrage til at mindske ar udseende . Jo mørkere en persons hud , jo mere mærkbar i ardannelse .

Advarsel

De, der får brystimplantater , bør være opmærksomme på implantaterne har potentiale til at bryde . Alle brystimplantater er designet på samme måde og består af en silikone kuvert med en vis form for fyld. Dette design giver implantater evnen til at udvikle en tåre eller hul , som kaldes en brud. Når et brystimplantat brud , indholdet af implantatet begynder at sive ind i kroppen .

Overvejelser

De, der ønsker at få brystimplantater bør først sikre, at de kontakte en plastikkirurg , der er bord-certificeret . En ikke-bekræftet kirurg har potentiale til at forårsage ødelæggende skade , fordi de ikke er fagligt rustet til at udføre operationen . Når en person finder et bord-certificeret kirurg , bør hun bede om fotografier af patienter , hos hvem lægen har udført brystforstørrelse. Dette hjælper afklare forventninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------