Position: hotel888 > 2 >

den gennemsnitlige omkostning for fedtsugning af kinder

   Kosmetisk kirurgi bliver mere og mere populært . En sådan kosmetisk procedure kaldes buccale fedt fjernelse ( fedtsugning af kinder ) . Disse utilfredse med deres kinder er i stand til at omforme dem og fjerne mængden af fedt for at give kinderne en mere veldefineret eller tyndere udseende . Som alle kosmetisk kirurgi , er der forskellige omkostninger , risici og komplikationer

Funktion


buccale fedt fjernelse er gjort for at ændre udseendet af den nederste del af kinderne . Det kan bidrage til at skabe en mere " slanke " udseende af ansigtet , og bidrage til mejsel og definere en mere afrundet kinder . Resultaterne af fedtsugning af kinder er permanente .

Procedure


Fedtsugning af kinderne er typisk en en-til to-timers ambulant procedure . Et snit er indgået mellem kind og tandkød efter at patienten vil være placeret under lokalbedøvelse . Kirurgen er derefter i stand til at fjerne fedt med pincet eller kirurgisk pincet . Når fedtet er fjernet , vil kirurgen derefter lukke indsnit .

Forventninger


Consulting en kosmetisk kirurg kan hjælpe en patient til at etablere realistiske forventninger til buccale fedt fjernelse kirurgi . Som med alle kosmetiske kirurgi , vil der være nogle ubehag og smerte . Midlertidig hævelse har også været forbundet med buccale fedt fjernelse procedurer og de endelige resultater kan ikke være synlige for tre til fire måneder .

Cost

Prisen på buccale fedt fjernelse varierer fra region til region og afhænger af kirurg og forventninger til patienten. Typisk , kan denne procedure interval overalt fra $ 1. 500 til $ 5. 000. Selv om de fleste medicinske forsikringsselskaber ikke dækker denne procedure , er der mange kirurger , der vil acceptere en plan for betaling til dækning af omkostningerne .

Risici

Som med alle kosmetiske operationer , der er risici og komplikationer forbundet med bukkale fedt fjernelse . Hver person reagerer forskelligt på anæstesi og der er altid en risiko for infektion og uforudsete komplikationer , når der foretages en operation . Patienterne bør sørge for at grundigt forskning deres kirurg og har en one-on -one samråd med kirurgen , før de undergik buccale fedt fjernelse eller nogen anden kosmetisk kirurgi.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------