Position: hotel888 > 2 >

farerne ved brystimplantater hos kvinder 40 og ældre

   Ifølge den amerikanske Society for Æstetiske Plastic Surgery , brystforstørrelse er den mest populære kosmetiske operation i USA , med mere end 350. 000 operationer udført hvert år . Af disse er 95. 000 gjort på kvinder i alderen 40 eller ældre . Kvinder over 40 år kan vælge at få bryst augmentation eller rekonstruktionskirurgi med henblik på at korrigere bryst volumen efter graviditet , omforme brystet på grund af naturlige virkningerne af befolkningens aldring , eller gøre brysterne forholdsmæssig og symmetrisk at styrke selvværd .

Historie


Brystforstørrelse og bryst rekonstruktionskirurgi ved brug af silikone -fyldte brystimplantater blev første gang gennemført i 1963 , med den første saltvand fyldt implantater indført i 1965 . Populære silikone-baserede implantater var begrænset af den amerikanske Food and Drug Administration i april 1992 efter rapporter om kvinder gør krav på implantater blev farlig for deres helbred og ansvarlige for autoimmune sygdomme . I 2000 godkendte FDA saltvand fyldte implantater , finde dem sikkert og effektivt til brug i brystforstørrelse og bryst rekonstruktionskirurgi . Efter omfattende test og forskning , blev silikoneimplantater betragtes som sikkert af FDA og blev genindført i 2006

Typer


Brystimplantater kan opdeles i to kategorier : . silikoneimplantater og saltvand implantater . Silikoneimplantater er lavet af en silikonegummi skal og helt fyldt af silikone gel , mens saltvand implantater har samme silikone gummi skallen, men er fyldt med en steril saltvandsopløsning . Silikone gel implantater har en fornemmelse , der er tættere på naturlige brystvæv og kan se mere naturlige , men silikone bristninger er vanskeligere at opdage og implantater er sværere at erstatte . Bristninger , der opstår i saltvand implantater er næsten øjeblikkeligt synlige ved deflation af brystet . Mens silikoneimplantater anses fast volumen , er saltvand implantater forseglet med en ventil og kan tilbyde justerbare volumen , der giver mulighed for postoperativ justering af størrelsen .

Risici


Fordi implantater kan sløre baggrund af brystvæv , de kan potentielt forsinke diagnosticering af brystkræft . Det er afgørende for kvinder over 40 skal have årlig mammografi , men dem med implantater kan kræve særlige mammografi synspunkter . Det anbefales , at kvinder over 40 år med brystimplantater af silikone gennemgå MR mammografiscreening for at mindske risikoen for implantatet brud tre år efter deres operation og derefter hvert andet år . Ifølge en undersøgelse foretaget af National Cancer Institute , er kvinder med brystimplantater en højere risiko for respiratorisk og kræft i hjernen , selv om forbindelsen er uklart , og har også en forhøjet risiko for at udvikle bindevæv , såsom leddegigt .

Advarsel

Kirurger bør underrettes under høringen af enhver medicin eller andre stoffer , der tages regelmæssigt for at undgå bivirkninger under eller efter operationen . Kvinder , der gennemgår hormonbehandling til behandling af overgangsalderen kan have øget risiko for udvikling af blodpropper under eller efter brystforstørrelse , ifølge den amerikanske Society for Æstetiske Plastic Surgery . For at reducere risikoen for blodpropper , kan særlige elastiske strømper være nødvendig, før , under og efter operation , eller anti-koagulation medicin kan være påkrævet. Under operationen , kan kompression enheder bruges til at opretholde en normal cirkulation .

Overvejelser

Ifølge en undersøgelse foretaget på Vanderbilt University Medical Center , hvis resultater blev offentliggjort i 2003 , kvinder, der er over 40 år og modtage brystimplantater har en øget risiko for selvmord . Mens de endelige årsag er ukendt , forskere spekulere , at kvinder, der gennemgår brystforstørrelse er højere body- image utilfredshed end den generelle befolkning , nogle kan endda lide af en alvorlig tilstand kendt som kroppen dysmorphic lidelse . Derudover kan de have urealistiske forventninger til resultatet af kirurgi eller kan opleve en postoperative komplikation , der kan føre til fysisk ubehag eller en deprimeret stemning . Det foreslås, kvinder 40 eller ældre kan nyde godt af en omfattende psykiske vurdering forud for bryst-augmentation kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------