Position: hotel888 > 2 >

forholdsregler at tage efter hofte udskiftning kirurgi

   En normal person har , hvad kirurger kalder en ledkapsel samt ledbånd at holde hende kugleled placeret i hendes hofte . Under en total hoftealloplastik , . kirurgen skærer gennem disse bløde væv Indtil patienten er fuldt heler og disse væv styrke nok til at holde bolden del af hofte på plads , eksisterer risikoen for at glide ud . Særlige forholdsregler, som en patient strengt skal følge forhindre dette i at ske

Bøje


En patient skal huske , at i løbet af de første par uger efter sin operation , kan han aldrig bøje fremad mere end 90 grader på hans hofte . Denne handling kan få bolden til at glide ud og vække hoften . Dette kan forekomme , når han sidder fremad for langt i enten en stol eller seng eller når man bøjer ned .

Specialværktøj


Hip udskiftning patienter udnytte særlige værktøjer til at samle genstande op og til at klæde sig selv . Bøjning er en vigtig del af disse aktiviteter , men de skal holde bevidste om, at de ikke kan bøje i taljen . Redskaber, der skal udføre sådanne opgaver som at tage noget eller at patienterne kan sætte deres sokker og sko på er tilgængelige og nemme at mestre . Nogle af disse værktøjer omfatter en langskaftet skohorn , reachers og en sok støtte værktøj .

Lav Sæder


En patient skal holde sig ude af stole , der er så lave , at deres knæ afvikle større end deres hofter . Dette omfatter toiletsæder . Mange hofte patienter kræver en forhøjet toiletsæde til at holde fra at have dette til at ske . Ved at sætte puder i en favorit stol, hvis det er for lavt , kan patienten sidde i det og holde hofter mere ophøjet end knæene .

Crossing Legs

Det er af afgørende betydning for hofte udskiftning patienter til at indse, at de ikke kan krydse benene . Siddende stilling , bør de holde deres fødder cirka seks inches fra hinanden . Mens stående , bør de aldrig krydser deres fødder . Dette gælder også ligger ned . Folk kan sove med en pude mellem benene, så de kan ikke krydse dem .

Sikkerhedsforanstaltninger

Det er fornuftigt for dem at komme fra en ny hofte til at sætte ting, de bruger ofte i en højde , der gør dem ikke bøje ned eller nå høje . Folk typisk omarrangere møblerne i deres hjem , hvilket giver dem mulighed for at forhandle nemt gennem lokaler , når du bruger en rollator eller krykker . Løse smide tæpper og elektriske ledninger kan udløse et fald , medmindre de er fjernet eller indrettet, så de er ikke en trussel . Badning er et problem for en ny hofte patient , men et brusebad stol eller en grab bar installeret i badeværelset kan bidrage til at overvinde denne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------