Position: hotel888 > 2 >

hånd - vene behandling

   Det er blevet sagt , at hænderne ikke lyve . Du kan have alder slettes fra dit ansigt og krop , men dine hænder vil give dig væk . I dag er der behandlinger for at give dig tilbage bløde , buttede udseende hænder din ungdom . Alt du behøver er tid , penge og en god with spa , hudlæge eller plastikkirurg

Årsager


Der er flere årsager til grimme hånd vener . At miste en stor vægt , kan forårsage dine hænder til tynde , afslørende lilla-farvede årer og bugnende sener . Ekstreme mængder af motion vil få dig fit , men det kan også forårsage dine blodårer til at være mere synlig som godt . Den mest almindelige årsag til store , grimme hænder er den aldrende proces .

Symptomer


Aging hænder er umiskendelig . Huden får en spildt udseende , og vener og sener synes tættere på overfladen . Dette er dybest set på grund af tab af subkutant fedt , det tynde lag lige under hudens overflade . Med tabet af fedt , er Rynker ikke langt bagefter . Bugnende vener hos unge mennesker er som regel på grund af vægtløftning og muskelfylde .

Forebyggelse


Der er få ting, du kan gøre for at forhindre vener på grund af befolkningens aldring. Den bedste måde er at skjule venerne ved at holde huden på hånden sunde . Vitamin-K creme har vist sig at have begrænset succes på vener . Din bedste chance er at bruge solcreme dagligt for at holde alder pletter fra formning, som vil forstærke problemet . Store vener på grund af øvelse vil være mindre synlige , når varmen eksponering er elimineret , med andre ord , at holde cool vil hjælpe skrumpe vener

kirurgiske behandlinger

Ambulant phlebectomy kan fjerne overflade åreknuder . . Oftest kan dette gøres på en læge kontor ved hjælp af lokalbedøvelse . Der er meget lidt ardannelse efter vene er fjernet . En mere populære behandling skleroterapi . Denne metode kan bruges til åreknuder og karsprængninger . Venen injiceres med en medicin , der får vene til at kollapse . Det er så optaget af kroppen over en periode på et par uger . Ablativ lasere bruges også til at reducere eller eliminere hånd vener . Undertiden en kombination af skleroterapi og lasere anvendes .

Andre Behandlinger

Injicerbare fyldstoffer kan bruges til at plumpe op huden på hånden til at gøre venerne mindre mærkbar . Fyldstoffer skal gentages , de er ikke en permanent løsning. Mange plastikkirurger er også gør fedt overførsler fra en del af kroppen til hånden , håber på en mere langsigtet fyldstof .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------