Position: hotel888 > 2 >

hofte faq

   Typisk , når hoftesmerter alvorligt hindrer din evne til at udføre simple aktiviteter , såsom at gå det kan være tid til en ny hofte , også kendt som en hoftealloplastik . Selv om der findes alternativer til hofte udskiftninger , som kortison indsprøjtninger og anti-inflammatoriske medicin, kan lægen beslutte , at de ikke vil tilbyde den samme langsigtede nødhjælp som kirurgi vil . Hvis du beslutter dig for at gennemgå en hofte , vil du ikke være alene : Der er mere end 193. 000 hofte udskiftninger udføres i USA hvert år , ifølge National Institute of Arthritis og bevægeapparatet og hudsygdomme ( NIAMSD ) .

Hip erstatning


Hofteleddet er placeret, hvor lårbenet opfylder bækkenet . Bolden ligger for enden af lårbensknoglen og passer ind i en sokkel kaldet acetabulum , som ligger i bækken . I hofte udskiftninger , er et nyt fælles skabt af plast og metal , som vil give dig den naturlige udbredelsesområde bevægelse du havde tidligere .

ucementeret /Cementeret Arm-eller benprotese


Den type protese bruges, afhænger af, hvor meget knogle din kirurg skal erstatte . En ucementeret protese bruges sammen med en biologisk fiksering , der holder tingene på plads og giver knoglen til at vokse ind i det nye fælles .
En cementeret protese bruges til at fastgøre en sund knogle med cement . Den hybride udskiftning har en ucementeret acetabular stykke sammen med en cementeret lårbenet protese . Din kirurg vil afgøre , hvilken løsning der er bedst for dig .

Surgery


Hip udskiftning kirurgi typisk varer 1 til 2 timer . I det , gør kirurgen en 6-til 8- tommer snit i huden over hoften , så fjerner eventuelt resterende brusk eller syge knoglevæv . Kirurgen vil derefter erstatte lederen af lårbensknoglen og stik med den kunstige del .

Genstartstid

Hvis du bor alene , og du står overfor en langsom helingsproces du måske nødt til at bruge omkring tre dage i et rehabiliteringscenter , når du forlader hospitalet . Selv om inddrivelse tid varierer , er der benchmarks i processen . For eksempel , vil du højst sandsynligt nødt til at bruge en stok eller rollator til omkring fire uger efter operationen , men du kan være i stand til at køre bil i løbet af to til fire uger af kirurgi . Det tager typisk omkring tre måneder at genoptage sportsaktiviteter som golf .

Almindelige problemer

dislokation af nye hofte er det mest almindelige problem med sådanne udskiftninger . Da det er kunstig og er mindre end det oprindelige fælles , kan bolden i den nye hofte kommer ud af stikkontakten . Af denne grund kan Deres læge anbefale , at du ikke længere deltage i high -impact -aktiviteter såsom holdsport og løb. Et andet problem er , at hofte kan forårsage infektioner og blodpropper .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------