Position: hotel888 > 2 >

hvad er de behandlinger af kapselskrumpning ?

   Kapselskrumpning er udvikling og opstramning af en masse af arvæv , der opstår omkring nogle silikone brystimplantater. Det præsenterer som mild , moderat eller svær smerte , sammen med faldende og deformitet af bryster . Omfanget af de kontraktur dikterer typen af behandling, der kræves

Du skal bruge: .
krykker eller sukkerrør

Ikke-kirurgiske muligheder


Invasiv og forebyggende muligheder inkluderer medicinsk behandling . bryst massage , og ultralyd . Anti-inflammatorisk og muskelafslappende midler såsom zafirlukast ( Accolate ) eller papaverin kan tages for at mindske risikoen for at udvikle kapselskrumpning . Ultralyd er en ekstern påvirkning, der kan blødgøre vævet omkring implantatet .

kirurgiske muligheder


Hvis kontraktur udvikler , kirurgi kan være nødvendig for at lindre smerten . Capsulectomy fuldt fjerner de kapsulære organ, der har dannet . Capsulotomi fjerner dele af kapsel til at bryde den op og er at foretrække , hvis en delvis kapsel har dannet .

Lukket capsulotomi


Lukket capsulotomi er den ikke-kirurgiske forløber for mindre farlige kirurgiske valg . Det anses for at være yderst smertefuldt og ikke længere praktiseres af de fleste kosmetiske kirurger . En væsentlig risiko er brud på implantatet . Producenter af brystimplantater kraftigt fraråde denne procedure .

Forebyggelse

Din kirurg bør træffe alle forholdsregler for at undgå kapselskrumpning . Det er klogt at drøfte denne betingelse med ham , før de har implantat kirurgi . Vær helt klar over de metoder og efterbehandling nødvendig for at gøre en informeret beslutning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------