Position: hotel888 > 2 >

hvad er risikoen for anæstesi ?

   Det er ikke ualmindeligt at have et kirurgisk udført procedure . Det medicinske område er udvidet og indført nye teknologier til at gøre kirurgi hurtigere , mere præcis og lettere på patienten . Anæstesi er også en del af operation , der kræver professionel indsats . Mange sundhedsmæssige betingelser faktor i mængden af anæstesi til en patient . Fedme og stofmisbrug også kompromis administration af anæstesi og sætte patienter med risiko for farlige eller skadelige virkninger

alvorlige bivirkninger


Alvorlige effekter og komplikationer fra generel anæstesi sjældent forekommer i de fleste raske patienter . Men der opstår komplikationer , fordi anæstesi er en blanding af medicin , der kan indåndes eller injiceres i vener . Af denne grund , kan en person lider en reaktion fra en af de lægemidler, der anvendes i anæstesi . Anæstesi påvirker hele kroppen samt hjernen , hjertet og lungerne .

komplikationer omfatter uregelmæssig hjerterytme , stigninger eller fald i blodtrykket , stigning i kropstemperatur , vejrtrækningsbesvær , hjerteanfald eller slagtilfælde eller død af komplikationer af ændringer i hjerteslag , blodtryk , kropstemperatur eller vejrtrækning .

stofbrug med anæstesi


Prescription og rekreative stofbrug kan give problemer med anæstesi . Patienter kan blive bedt om at forsøge at stoppe med at ryge , drikke eller bruge narkotika uger før deres operation dato . Patienter , der ryger har øget hyperaktivitet hos deres luftveje og er på et højere risiko for hjerte komplikationer omkring eller på tidspunktet for operationen . Hoste med spyt , hvæsen , stakåndethed eller hoste eller spytte blod op kan indikere, pulmonale problemer , der bør undersøges , før patienten gennemgår anæstesi .

alkoholforgiftning sænker mængden af nødvendig anæstesi . Hvis patienten er stoppet drikke før operationen dato kan alkohol tilbagetrækning resultere i forhøjet blodtryk , delirium , rystelser og kramper . En patient , der har et regime af benzodiazepiner eller narkotiske brug kan øge mængden af anæstesi , der er nødvendig. En stigning på analgetika kan være nødvendigt at give smertebehandling . Brug af stimulanser kan sætte patienten i fare for hjertebanken , angina , lidelser i hjertefrekvens og krampeanfald .

være vågen


At være vågen eller vågner i løbet af anæstesi er en frygt for nogle patienter. Ifølge den anæstesi Risk hjemmeside , er risikoen for denne skræmmende oplevelse opstår fra 0,1 procent til 0,2 procent . Gennemgribende psykologiske og adfærdsmæssige ændringer under eller efter brug af anæstesi kan forekomme hos nogle patienter . Patienter med en højere risiko for denne sjældne begivenhed er dem , der har en historie af stofmisbrug , en langsigtet historie kroniske smerter , åndedrætsbesvær tube placering og med en historie om bevidsthed under operationen . Den type kirurgi kan også sætte en patient i fare , herunder akut eller traumer kirurgi , kejsersnit kirurgi ( C-sektion ) ved hjælp af generel anæstesi og hjertekirurgi . Flere sygehuse prøver at bruge hjernens funktion monitorer med høj -risiko patienter og høj-risiko kirurgi .

Fedme

Fedme , der er defineret som værende 100 eller flere pounds overvægtige , kan være et problem med anæstesi . Anæstesi kan udgøre en komplikation til alle organsystemer i en overvægtig person. The hjertet er kompromitteret af fedme og mere modtagelige for hypertension , øget blodvolumen og koronararteriesygdom . Gastroøsofageal refluks og aspiration er almindelige hos overvægtige patienter . Kirurgi er mere kompliceret og blodtab kan øges . Anæstesi skal bruges med forsigtighed på grund af disse allerede eksisterende problemer hos overvægtige patienter .

Konklusion

Anæstesi er generelt sikre. Hvis du opfylder nogle af kriterierne for at opleve en sundhedsmæssig risiko på grund af anæstesi , kan du kost for at kompensere for virkningerne af fedme og afholde sig fra stofbrug for at undgå medicin reaktioner med anæstesi og andre stoffer . Jo sundere du er på tidspunktet for operationen , jo mindre anæstesien vil optræde som en risiko . Hvis du har spørgsmål, kan du tale med din læge eller sygehuspersonalet . De vil give dig støtte og vejlede dig før og efter operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------