Position: hotel888 > 2 >

hvad man kan forvente efter brystreduktion

   Det er ikke almindeligt diskuteret , men mange kvinder står over for alvorlige sundhedsproblemer på grund af store bryster . Disse spørgsmål strækker sig fra ekstrem selvbevidsthed til hudirritation og bryst-relaterede muskelsmerter . Kvinder, der overvejer spørgsmålet med kirurgi bør overveje fordele og risici involveret, og er med rette bekymret for, hvad de kan forvente efter operationen

Forsikring Dækning


For at sikre at du ikke har nogen ubehagelige økonomiske overraskelser efter din procedure , skal du sørge for at foretage en grundig undersøgelse af omfanget af din forsikring dækker . Forsikring dækker undertiden hele proceduren , afhængigt af kvindens gældende helbred faktorer . De nærmere vilkår for din politik vil være klar omkring dette, men gør den ekstra indsats for at indhente oplysninger skriftligt . Sørg for at sørge for en skrivelse af forudbestemmelse før din operation dato , hvis det kræves .

Risici


Major komplikationer fra brystreduktion er meget usædvanligt . Alligevel , hver operation kommer med iboende risici . Din kirurg vil sørge for , at du forstår disse potentielle risici , før du er opereret . Generelle risici med kirurgi omfatter blødning , infektion og reaktioner på anæstesi . Specifikke risici for kirurgi omfatter asymmetricality af bryster , såsom små forskelle i bryst størrelse og brystvorte højde . Hvis dette sker , kan den justeres ned ad vejen . Nogle patienter oplever en ændring i bryst følsomhed . Patient tilslutning til anvisninger fra kirurgen er med til at mindske risiciene .

postoperativ Forventninger


Du vil blive bevæge sig rundt ud af sengen dagen efter operationen , men du bliver nødt til at undgå anstrengende bøjning og moderat løft . Det er bedst at sove på ryggen for at holde presset fra den post-operative væv . Din læge vil fjerne kirurgisk afløb , hvis de var placeret , inden for et par dage efter proceduren . Du får en særlig bh at bære for et par uger , indtil vævene er holdt op med hævelse . Sting vil blive taget ud i løbet af omkring tre uger.

De følgende måneder

Det vil tage nogen tid efter operation for dine bryster til at " slå sig ned i " til deres nye form . Snittet varemærker vil blive pink-til-rød efter sting er fjernet, og de vil normalt være det i et par måneder , langsomt fading til fleshtone . Det vil tage et stykke tid for nerverne i området for at strikke sig sammen igen , så du kan forvente sensation ændringer for et par måneder efter operationen . Nogle gange er det permanent , men det er som regel midlertidig .

Ardannelse

Arrene venstre ved brystreduktion snit vil være permanent. Hos nogle patienter , er de mere synlige end i andre . Du kan forvente , at de fade i tide , og mange kvinder ser fremragende resultater fra ar-reduktion cremer . Den ardannelse er nem at skjule med tøj , og endda low-cut bluser kan bæres uden ardannelse vise . For de fleste patienter , fældet den massive tillid løft ved en vellykket brystreduktion mere end kompenserer for ardannelse .

fødedygtig Overvejelser

Hvis du planlægger at få et barn efter at have proceduren huske på, at fødsel ( og , hvis du vælger at , amning ) vil i høj grad påvirke størrelsen og formen på din brystvæv . Disse ændringer er uforudsigelige og kan ændre den måde , at bryster ser ud til det punkt , at en anden kirurgisk justering kan ønske bagefter . Den naturlige proces med amningen kan forebygges , da væv i brystet kirurgisk forskydes , så diskutere dette med din læge , hvis du føler , at din livskvalitet kan blive påvirket .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------