Position: hotel888 > 2 >

hvordan man kan helbrede fra brok kirurgi

   Herniorrphaphy , de medicinske fase for hernia , er en procedure for reparation af en muskel , der har revet fri af overfladen den er tilsluttet . Brok kan opstå på forskellige steder på kroppen , såsom navlen , lysken og maven . Når denne rive sker det skaber et fremspring på stedet af brudstedet . De mest almindelige brok placeringer er i lysken og maven . Afhængigt af placeringen af tåre , kan ikke-invasiv reparation eller kirurgi blive forsøgt under universel eller lokal anæstesi . General anvendes, hvis åben kirurgi er påkrævet . Lokalbedøvelse er bedøvende i området , og denne proces vil blive valgt , hvis reparation er mindre
1 .
underkastes en forudgående procedure eksamen med den behandlende læge . Dette kan omfatte blod-og urinprøver , EKG og en gennemgang af medicin . Tage antibiotika ordineret til forebyggelse af potentielle smitte post-procedure . Spis sunde fødevarer og drikke masser af vand i flere dage før proceduren.
2 .
Spis eller drik kun efter ordre til af lægen at udføre proceduren. Tage medicin kun hvis det anbefales af lægen . Brusebad om morgenen af proceduren med antibakteriel sæbe til at bistå med ridning kroppen af bakterier . Infusion med smertestillende medicin og antibiotika vil blive administreret på opvågningsstuen . Resten efter proceduren uden løft eller belastende.

3 .
fyldes planer om at have nogen køre til og fra proceduren . Må ikke køre efter at have gennemgået en medicinsk procedure .
4 .
Stil konkrete spørgsmål til lægen om kost og aktiviteter . Retur langsomt i løbet af de første par dage tilbage til en normal rutine . Tag smertestillende medicin som foreskrevet . Undgå løft eller belastende , så længe som anbefalet af lægen . Spis sundt og drik masser af vand for at støtte kroppen i healing .
5 .

Fastholdelse af en sund vægt vil mindske risikoen for en anden tåre eller en ny brok . Styrke mavemuskler med motion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------