Position: hotel888 > 2 >

hvordan man kommer i en bil efter hofte kirurgi

  Kom ind og ud af bilen er en af de mest vanskelige og potentielt smertefulde aktiviteter for en person, der har haft en hofte . Turen hjem fra hospitalet kan være ganske problematisk , hvis den enkelte ikke kender den bedste måde at gribe dette dilemma . Med hjælp fra et familiemedlem , en ven eller hospitalspersonale , er denne opgave lade sig gøre med et minimum af ubehag . Kendskab til den rigtige måde at komme ind og ud af et køretøj vil give dig mulighed for at komme hjem og derefter frem og tilbage til udnævnelser .
1 .
Undlad at prøve at komme ind eller ud af bilen ved dig selv . Afslag hjælp er ikke kun falsk bravado , det er potentielt farligt , da du kan forrykke din hofte efter en udskiftning kirurgi .
to .
Husk , nøglen forholdsregler for en ny hofte patient skal undgå foroverbøjning mere end 90 grader , undgå at krydse benene på alle tidspunkter , aldrig rotere dit kirurgisk repareret ben udad og aldrig bringe dit knæ op, så den er højere end din hofte . Folk almindeligt ansætte disse bevægelser , når du indtaster et køretøj , så du skal gøre en koncentreret indsats ikke at gøre det .

3 .
Instruer nogen til at placere bagsiden af passagersædet i den tilbagelænet position som vidt han kan . Sid ned langsomt på bilsædet med benene vendt ud af bildøren . Har nogen placere din krykker ind på bagsædet af bilen .
4 .
Har den person, medvirken du løfter din venstre ben , som du lægger tilbage på bilsædet . Fortæl den person, til at støtte dit ben ved at holde hælen af din mund og bagsiden af din kalv . Scoot op , så dine ben vil rydde bildøren som den person, langsomt svinger benet ind i bilen . Sørg for, at de går langsomt , især hvis dit venstre ben var en kirurgen opereret. Forsøg ikke at svinge benet i under din egen kraft .
5 .

Bo i en tilbagelænet stilling som hjælperen gynger dit højre ben ind i bilen . Dette vil være en smertefuld proposition , hvis din læge opererede på din højre ben . Instruere dem i at gå langsomt , men husk at bo i en tilbagelænet stilling og så langt " op " på plads som du kan være så benet vil let klare døren og svinge ind i bilen .
6 .
Læg en pude under dit hoved til komfort under turen . Ophold i tilbagelænet holdning, da mødet op vil bringe dig tæt på at bryde din forholdsregler og skabe en potentielt farlig situation . Har den, der hjælper dig tilslutte din sikkerhedssele .
7 .
Afslut bilen i den modsatte måde , du kom ind i det . Har nogen langsomt støtte dit ben og svinge det ud , som du bo tilbagelænet og tilbage på sædet . Få dem til at fjerne det andet ben på samme måde , før du sidder op . Erhverve dit krykker og stå langsomt, som du forlader bilen.

gode råd og advarsler


 • Sørg din læge rydder du at køre før du gør det , der typisk opstår omkring en måned efter en hofte operation , der ikke har komplikationer .
 • Hold ud af sportsvogne og dem med lav skålformede sæder , da dette vil give dig problemer , når du forsøger at komme op , at du skal bøje mere end din forholdsregler tillader det.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------