Position: hotel888 > 2 >

hvorfor er brystet rør, der anvendes ?

   En bryst tube thoracostomy er en hasteprocedure . Læger kan indsætte en kiste rør , hvis lungerne ikke er i stand til at fungere på grund af overskydende luft eller væske i lungehinden

Air


Selvrisiko luft i væv, der omgiver lungerne kan forårsage lunge til at kollapse . Dette sker normalt på grund af traumer . En kollapset lunge er en smertefuld medicinsk nødsituation , som kræver indsættelsen af en kiste rør .

Fluid


Læger kan indsætte en kiste tube , hvis overskydende væske forringer lungefunktionen . Overskydende væske kan ophobe sig , hvis patienten har lungebetændelse eller visse kræftformer .

Procedure


Et snit er , hvis brystet røret vil blive indsat . En hule bryst tube er omhyggeligt indsættes mellem patientens ribben og ind i vævet omkring lungen kaldes lungehinden . En sugeanordning knyttet til enden af røret vil medvirke til at eliminere overskydende luft eller væske . Bryst rør thoracostomy er en nødprocedure , og der er som regel ikke tid til bedøvelse . Læger udføre planlagte bryst tube indrykninger at lindre besværet vejrtrækning og lokal anæstesi bruges til at lindre smerten .

Fjernelse

Lægen vil udføre X-stråler for at kontrollere de resterende væske eller luft . Brystet rør vil blive fjernet , når lungerne er funktionel . Fjernelsen Processen er hurtig og praktisk smertefri .

Recovery

Patienten og lægen vil holde øje med tegn på infektion efter en kiste rør fjernes. Infektion symptomer omfatter feber , hævelse og pus omkring incisionssted . Plejepersonalet vil hjælpe spor vejrtrækning og blod ilt niveauer for tegn på lækage af luft fra lungerne . Patienten bliver nødt til at gøre åndedrætsøvelser til at hjælpe med at holde lungerne oppustet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------