Position: hotel888 > 2 >

infektion fra fedtsugning

   Fedtsugning er en ret almindelig plastikkirurgi drift . Generelt er det generelt betragtes som sikre . Den væsentligste risiko er, når enkeltpersoner fjerne for meget fedt i løbet af en procedure eller beslutter at gøre flere procedurer på samme tid . Fedtsugning er ikke vægttab kirurgi , og det er gearet til at bistå med besvær områder, slankekure og motion har været i stand til at afhjælpe

Hvad er risikoen?


De største risici er pulmonale trombose , infektioner , perforation til organer , hæmatom eller seroma , nerveskader , hævelse , hudnekrose grund forbrændinger eller frysning , lungeødem , bivirkninger og død .

Personer med tidligere hjerteproblemer , højt blodtryk , diabetes , allergiske reaktioner til medicin, pulmonal problemer , allergier , rygning , alkohol eller narkotika er mere udsatte . Folk også sætte sig selv i fare ved ikke at bruge en uddannet plastikkirurg for fedtsugning . Derudover er det mere risikable at have disse procedurer udføres i en læge kontor i stedet for et hospital , i tilfælde af komplikationer opstår .

I januar 2000-undersøgelsen af læger offentliggjort i plast og rekonstruktionskirurgi fundet en trafikdræbt i ca én ud af hver 5. 000 patienter . En opfølgende undersøgelse i 2002 med kirurger, der kun gjorde tumescent fedtsugning , uden fuld narkose , oplevede ingen dødsfald i 65. 000 tilfælde .

Infektioner


Folk støder både staph og STREP infektioner på grund af fedtsugning , men de er relativt sjældne . Disse infektioner kan være forårsaget af uhensigtsmæssige sårbehandling efter proceduren, eller fra forkert sterilisering af kirurgiske instrumenter . Men folk bruger tumescent form af fedtsugning er i mindre risiko for infektioner . Væsken lidocane der indsprøjtes som led i proceduren faktisk dræber bakterier.

Type Fedtsugning :


Der er to hovedtyper af fedtsugning procedurer . Den første , som er den mest populære , er tumescent fedtsugning . Det har meget lille risiko for infektion . Denne procedure indebærer indsprøjtning omkring tre gange mængden af væske som fedt , der skal opløses i kroppen . Denne væske er lavet af lidocane ( en bedøvelse og anti-bakteriel væske ) , adrenalin ( som kontrakter blodkarrene ) og en IV saltopløsning. Fedtstoffet Løsningen er så suget ud . Ofte denne procedure kan ske uden en narkose , men det tager længere tid. En ændring af dette er det super våd liposuction , der bruger mindre væske , næsten det samme beløb som fedtet skal fjernes. Det er hurtigere , men skal ske under sedation med en IV eller en generel anæstesi .

Den anden hovedkategori af fedtsugning er ultralyd bistås fedtsugning , denne type liposuction har større risiko for infektion . Denne metode bruger ultralyd vibrationer til flydende fedt celler. Denne ultra lyd vibrationer kan ske enten eksternt eller internt . Det hjælper med at fjerne fedt fra tætte fiber områder af kroppen som udvidede mandlige bryster . Det er ofte brugt som en sekundær procedure tumescent fedtsugning . Denne metode tager længere tid end den super våde fedtsugning og kræver enten en lokal eller generel anæstesi .

Reston Skum

Folk , der ikke bruger Reston Skum for at reducere blå mærker efter operationen har mindre chance for infektioner . 3M , producenten af Reston Self-Fastholdelsen produkter end skum, anbefaler ikke sterilisere Reston Self-Fastholdelsen Skum og klart , at den ikke bør anvendes som en postoperativ kompression dressing . Derudover understreger de , at det ikke bør anvendes med kirurgiske procedurer gerne liposuction .

hudnekrose

hudnekrose , som er død hudceller , kan skyldes termiske skader . Dette er meget mere fælles med ultralyd bistået type fedtsugning , da ultralyd energi kan brænde huden eller blodkar , som forsyner huden . Dette kan også skyldes en bakteriel infektion . Denne infektion er også mere fælles med brugen af Reston Foam .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------