Position: hotel888 > 2 >

kirurgiske procedurer for at slippe af med mave fedt

   Der er flere kirurgiske procedurer til rådighed for at slippe af din mave fedt . Disse procedurer omfatter fedtsugning , maveplastik og endoskopiske operationer . Hver en kommer med deres særlige risici , men at de procedurer, som ikke kræver du blive bedøvet , kan være sikrere samlet , fordi de ikke omfatter de risici, der er forbundet med anæstesi

fedtsugning


Fedtsugning , også kaldet krop profilstyring , er en kosmetisk operation, der fjerner ekstra fedt . Ifølge MedlinePlus . com , proceduren sætter kroppen til at blive udjævnet , hvilket gør det til et populært valg for at slippe af med mave fedt . Fedtsugning kræver, at en plastikkirurg sug bogstaveligt at suge fedt ud af dig . Den mest almindelige type af brugte fedtsugning indebærer en indsprøjtning af lokalbedøvelse , adrenalin og intravenøs ( IV ) saltopløsning på det sted af fedt fjernes. Det flydende hjælper med at bryde op fedt før sugning .

Risici for fedtsugning


Selvom ønskeligt risici opnås med fedtsugning , er der flere risici med under operationen . Ifølge Medlineplus. com , omfatter generelle risiko for fedtsugning chok , væskeophobning , infektioner , blødning og blodpropper . Andre risici er ardannelse , komplikationer fra bivirkninger , asymmetri af krop , og fedt emboli . Du kan også pådrage nerve , hud , væv og organskader . Hvis du har en historie hjerteproblemer , højt blodtryk , diabetes , lunge problemer, eller hvis du ryger og drikker alkohol , du har større risiko for komplikationer med fedtsugning . Fedtsugning procedurer ikke altid kræver at du er bedøvet , så du vil ikke altid medføre risici forbundet med anæstesi .

maveplastik


En Fedtsugning , eller abdominalplastik , er en anden mulighed for fjernelse af mave fedt og hjælper slaphed forsvinde . Ifølge MedlinePlus. com , proceduren varer cirka to til seks timer , og du vil være indlagt i op til tre dage . Mens der på operationsbordet , skærer kirurgen din mave åbne og tager ud alle de overskydende fedt . Hun har også fjerner eventuelle ekstra hud , før du syr du lukket med sting . Maskerne er senere fjernet .

Risici for maveplastik

Tummy putter har alvorlige komplikationer svarende til fedtsugning . Maveplastik kræver sedation , så hvis du underkastes den procedure , vil du pådrage risici forbundet med anæstesi . Som med enhver bedøvelse , risikerer du vejrtrækningsproblemer, slagtilfælde , hjerteanfald og bivirkninger . Risici for almen kirurgi omfatter blødning , infektion , blå mærker , hævelse , ardannelse , og blodpropper . Ifølge MedlinePlus. com , specielt risikoen for maveplastik omfatter beskadigelse af indre organ , nerveskader og en lav kropstemperatur ( under operationen ) .

endoskopisk kirurgi

Ifølge MedlinePlus . com , en anden mulighed for fjernelse af mave fedt er endoskopisk kirurgi . Det er den mindst invasive og mindst komplicerede kirurgi mulighed for at reducere fedt . Endoskopisk kirurgi kræver brug af et endoskop at se en video af din insides uden at skulle skære åbne din mave . Når i stand til at se inde i dig , en plastikkirurg kan indsætte små værktøjer gennem bittesmå indrykninger for at fjerne eventuelle ekstra fedt . Den lille nedskæringer i forbindelse med denne procedure betyder , at der lidt er ardannelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------