Position: hotel888 > 2 >

komplikationer ved operation for grå stær efter LASIK operation

   Flere og flere mennesker drager fordel af LASIK operation for at befri dem fra at bruge kontaktlinser og briller . Dog kan nogle der har haft LASIK operation har problemer med synet efter opereret for katarakt

LASIK Kirurgi


I LASIK formen på hornhinden ( den membran der dækker eleven og iris ) er ændret . Når de udføres korrekt , vil LASIK øje kirurgi producere et skarpere og klarere syn .

kataraktoperation


Over tid , alle udvikler grå stær ( uklarhed i øjets linse ) , herunder dem, der har haft LASIK operation . Under kataraktoperation den naturlige linse i øjet er fjernet og en kunstig linse indsættes . Når det gøres korrekt resultatet er klarere syn .

Problemer med grå stær operation efter LASIK


I LASIK operation formen på hornhinden er formgivet og omformes . På grund af den ændrede formen af hornhinden , er det vanskeligt at vurdere graden af magt er nødvendig for den kunstige linse, der er indsat under kataraktoperation . I nogle tilfælde vil patienten vision være ude af fokus , der kræver yderligere kirurgi . Vanskeligheden ligger i, at linsen nødvendige effekt måles for højt efter LASIK . Den forkerte målinger betyder , at patienten skal vende tilbage til gentagne procedurer for at korrigere afvigelsen .

Ny måder at beregne Lens magten efter LASIK

En 2009 artikel i Journal of Cataract Refractive Kirurgi rapporter succes med en ny måde at beregne den kunstige linse magt er nødvendig for LASIK patienter med grå stær operation . Under kataraktoperation , efter grå stær fjernet , og er patienten tages ud af drift plads til at udføre , hvad der kaldes en åbenbar brydning til at bestemme linsen strømforsyning, der kræves .

Ca. 30 minutter efter fjernelse af grå stær , lægen udfører to målinger på patientens øjne kaldes en automatiseret retinoskopi og åbenbar afakiske refraktion . Ud fra disse oplysninger og udføre andre beregninger korrekt linse magt kan bestemmes og indsættes . Kirurger har op til tre uger at udskifte linsen i øjet , så kan beregninger foretages på et senere tidspunkt , hvis kirurgen ikke er komfortable med den umiddelbare målingen .

Forbedringer kommer med flere Kirurgiske indgreb

Som flere LASIK patienter gennemgå grå stær operation, vil øjet kirurger få større indsigt i de teknikker og metoder, der virker bedst . Med flere patienter og data fra operationer , kan de forbedre deres formler til måling den nødvendige effekt af linsen , og forbedre nøjagtigheden og klarsyn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------