Position: hotel888 > 2 >

laparoskopisk vægttab kirurgi

   Laparoskopisk vægttab kirurgi er et alternativ til traditionel fedmekirurgi , hvor et stort indsnit er lavet i underlivet . Den laparoskopiske metode indebærer, at skabe mindre incisioner og bruge instrumenter og kamera udstyr til bandet maven

Betydning


Betydningen af laparoskopisk vægttab kirurgi i forhold til traditionelle fedmekirurgi er, at den reducerer postoperative komplikationer og restitutionstid . Restitutionstid er cirka en uge i modsætning til seks uger for den åbne procedure .

Typer


Laparoskopisk vægttab kirurgi eller Lap- Band kirurgi er en minimalt invasiv procedure , hvor Lap-Band er placeret omkring maven via en laparoskop , gør maven mindre .

Funktion


Den funktion laparoskopisk vægttab kirurgi er at mode en mindre mave ved banding det, så det har en mindre kapacitet til mad , der giver mulighed for hurtigt vægttab .

Advarsler

Laparoskopisk vægttab kirurgi er ikke uden risiko . Bandet kan glide og erodere ind i maven . Komplikationer omfatter opkastning , synkebesvær , oppustethed , forstoppelse , gastritis og mavesår.

Tidsramme

Laparoskopisk vægttab kirurgi kræver at patienten skal gennemgå ca 05:55 bandet justeringer i det første år , efterfulgt af 3-4 år efter denne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------