Position: hotel888 > 2 >

oppustethed efter galdeblæren fjernet

   Galdeblæren er en pæreformet muskuløs sæk som indsamler galde fra leveren , hjælper opbevare galden og derefter transportere det til tyndtarmen . Udvikling af galdesten , en calculus , der danner og blokerer de kanaler , kan kræve fjernelse af sac til at lindre smerter . En kolecystektomi er operationen udføres for at fjerne galdeblæren og sten , udføres som en laparoskopisk eller åben kirurgi . Af mave- problemer, der somme tider udvikle sig efter denne operation , oppustethed kan være en af de mest ubehagelige .

Post-kolecystektomi Syndrom


Post-kolecystektomi syndrom er en opfang udtryk for de mange symptomer, der kan udvikle sig efter din galdeblæren er blevet fjernet . Et symptom er defineret i denne gruppe er tarm oppustethed .

Årsager til Oppustethed


Bile job i din fordøjelseskanalen at nedbryde fedt . Forud for fordøjelsen , leveren butikker galden i galdeblæren . Der bliver det mere koncentreret og mere effektiv til fedt rådighed . Uden en galdeblære at give mulighed for at ekstra koncentration , galde mister nogle af sine punch . Din krop er nødt til at arbejde hårdere for at nedbryde fedt i din tarm spor , nogle gange giver dig fordøjelsessystemet emner som oppustethed .

Kost


Jo mindre fedt du spiser , jo mindre er der af det med dit fordøjelsessystem til at bryde ned . En kost lavt fedtindhold kan ikke helbrede alle dine oppustethed problemer , men det skulle hjælpe . Fødevarer med et højt indhold af fedt eller kendte årsager til oppustethed omfatter rødt kød , mættet fedt , sure citrusfrugter og koffein . Også , at udvikle en ernærings- plan , der understøtter små måltider fem eller seks gange om dagen også vil give mulighed for forbedret fordøjelse . Desuden drikke to Potter vand hver dag . Hvis du har diarr¨¦ , reducere dit vandforbrug til en kvart om dagen .

Motion

Walking kan medvirke til at eliminere gas er forbundet med oppustethed . Det er vigtigt at få lægens godkendelse til at udføre enhver øvelse efter operationen for at sikre, at du har haft en tilstrækkelig tid til at helbrede .

Advarsel

Uanset hvad har sendt dig til lægen i første omgang , om det var mavesmerter eller fordøjelsessystemet spørgsmål , kan din galdeblære har kun været et af dine problemer . Galdeblæren smerter kan have været maskerer andre betingelser , som inflammatoriske skål syndrom . Hvis oppustethed ikke blive bedre med tiden eller ved at styre din kost , skal du sørge for at følge op med din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------