Position: hotel888 > 2 >

post kirurgisk tøjrede ledning syndrom

   Tøjret ledningen syndrom er en tilstand karakteriseret ved en unormal væv tilknytning til rygmarven . Mere almindeligt kaldet bindes rygmarven syndrom , denne sammensmeltning af væv begrænser samlede bevægelse af din rygmarv , hvilket resulterer i en nogenlunde ubehageligt og uforklarlige symptomer . Selv om de fleste tilfælde af tøjret rygmarv er et resultat af en medfødt defekt , er det muligt at udvikle denne unormale fastgørelse under helingsprocessen efter en rygkirurgi , især i tilfælde af flere kirurgiske procedurer . Dette ville hovedsagelig afgive indlæg kirurgiske bindes snor syndrom en potentiel komplikation til rygkirurgi

Identifikation


Når spidsen af din rygmarv sikringer med andre væv langs din nederste del af rygsøjlen , såsom dens beskyttende foring , kan det medføre en tøjret ledning . Og når ledningen er bundet , ikke kun denne begrænser dens bevægelse , men det kan også producere nogle stretching , især hos børn . Dette skyldes i høj grad det faktum, at børn der endnu ikke er fuldt udvokset , herunder længden af deres ryg . Som vi alder og en stigning i højde, holder smeltet afsnittet i bunden af rygmarven tøjret , får det til at unormalt stræk. Men det er også muligt for denne udspilning at finde sted som vi bevæger os , så selv voksne kan lide ledning strække efter en kirurgisk procedure .

Symptomer


En af de vigtigste symptomer på post kirurgisk tøjret ledningen er smerte . Men denne smerte er ikke bare isoleret på bagsiden , og du kan også opleve en vis grad af smerter indenfor dine ben . Smerter er ofte ledsaget af de fornemmelser af snurren eller følelsesløshed og endda et tab af styrke i din ryg og ben . Dette kan påvirke din kropsholdning og gangart samt andre muskler i din ryg , hvilket resulterer i spasmer . Du kan begynde at lide udstede involverer vandladning og afføring , såsom en øget frekvens , vigtighed og endda inkontinens . I nogle situationer kan en fordybning eller misfarvning form på dig nederste del af ryggen , i nærheden af området for at binde .

Komplikationer


Som med næsten enhver tilstand, som kan påvirke kroppen , post kirurgisk tøjret ledningen syndrom er ikke uden komplikationer . Hvis venstre ubehandlet , kan du begynde at udvikle læsioner eller cyster langs udspilet områder af rygmarven . Dette kan forværre smerter , følelsesløshed og svaghed i de associerede Vedhæng og tilbage .

Behandling

Kirurgisk reparation er faktisk den eneste form for behandling til efter kirurgiske tøjret ledningen syndrom . Sammenvoksede De er nødt til at være " detethered " for ledningen til at vende tilbage til normal . Dette skulle lette symptomerne på tilstand og reducere chancerne for andre komplikationer , der kan følge af tøjring . Men ikke alle er en levedygtig kandidat til operation . I denne situation er nerveender afbrudt , hvorved man undgår mange af de tilknyttede symptomer , mens du stadig holder ledningen tøjret .

Prognose

I begge situationer , de fleste mennesker er i stand til at vende tilbage til en normal hverdag uden smerter og andre symptomer . Hvis ledningen ikke er i stand til at være detethered , opfølgende besøg er ofte nødvendigt at sikre, at læsion eller cyster ikke udgør langs rygmarven .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------