Position: hotel888 > 2 >

ryge efter en hornhinde transplantation

   Engang blev betragtet kram af science fiction , hornhinden transplantationen er nu den mest almindelige transplantation kirurgi i USA , ifølge Mayo Clinic . Denne procedure , som erstatter skadet hornhinden væv med ubeskadiget væv fra en donor , kan bidrage til at genoprette vision og reducere smerter hos patienter med en beskadiget eller syge hornhinde . Som alle kirurgiske procedurer , er hornhinden transplantationen ikke uden risici . Patienter , der ryger, opfordres til at stoppe før eller efter at have gennemgået denne procedure

Formål


En øjenkirurg kan anbefale en hornhinde transplantation for at korrigere en række defekter forårsaget af sygdom eller skade , herunder ar fra en skade eller infektion , udtynding eller uklarhed af hornhinden , hævelse eller sår på hornhinden , og komplikationer af tidligere kirurgiske indgreb . Anbefalinger til en sådan operation vil typisk kun ske efter en grundig øjenundersøgelse , ledsaget af en gennemgang af al medicin , der træffes og behandling af enhver uafhængige øjenproblemer , der kan blive opdaget .

Advarsel


Selvom hornhindetransplantationer anses for at være nogenlunde sikker , er visse risici forbundet med denne type procedure , herunder infektion , hævelse , en øget risiko for at udvikle grøn stær, og afvisning af donor hornhinden af kroppen . Mennesker med glaukom og folk , der led under hævelse af hornhinden efter en tidligere operation for grå stær er i størst risiko for transplantation fiasko . Ifølge undersøgelsen " Modtager Risikofaktorer for Graft Svigt i hornhinden donor Study , som blev offentliggjort i Oftalmologi i juni 202C andre faktorer , herunder alder , køn og uanset om patienten har en historie af rygning , synes ikke at kraftigt påvirke Effekten af denne type procedure .

Preparatiion


Afslutning rygning er en sund beslutning til enhver tid , men det er særligt vigtigt inden gennemgår øjenoperationer som en hornhindetransplantation . Kirurgen kan også opfordre patienten til at tabe sig , motion og sørg for , at eventuelle problemer med puls og blodtryk er under kontrol .

Post-Kirurgi

Eyes , der har haft en hornhinde transplantation vil forblive følsom for resten af patientens liv . Visse forholdsregler bør tages for at beskytte øjnene mod unødvendig stress . Kontakt sportsgrene bør undgås , solbriller bør anvendes , når ud af døre , og støvet eller Smokey miljøer bør undgås . Fordi cigaretrøg er en stor irriterende for følsomme øjne , patienter, der ryger , bør stoppe efter at have en hornhinde transplantation .

Overvejelser

Både cigaretrygning og drikke alkohol alt har været knyttet til udvikling af grå stær . Patienter , der ryger, opfordres til at slutte efter hornhinden transplantation operation for at bevare sundhed og integritet i alle dele af deres øjne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------