Position: hotel888 > 2 >

typer af knæ reservedele til kvinder

   Knæalloplastik er en af de største og mest komplekse operationer en ortopædisk læge kan udføre . Det indebærer en stor indsnit , opskæring og fjernelse af knogle, og placering af en protese i leddet. De fleste af disse operationer er en succes, og patienterne er i stand til at genoptage mange aktiviteter, som de ikke var i stand til at gøre , før kirurgi på grund af smerter og funktionsfejl af den fælles

Du skal bruge: .
krykker eller sukkerrør

Betydning


knæalloplastik har alvorlige risikofaktorer , der skal tages i betragtning . Blodtab , permanent nerveskade , utilsigtet ledskader og udskiftning fiasko er alle muligheder , sammen med en lang og smertefuld opsving . Fordelene ved den operation som regel langt opvejer risiciene , og de fleste patienter er meget tilfredse med resultatet af deres udskiftning kirurgi . Hvis kvaliteten af livet har lidt nok , at selv almindelige aktiviteter vil være begrænsede , så knæalloplastik kan være en mulighed .

Zimmer Gender Solutions knæ


Som knæalloplastik er blevet mere almindelige, har flere proteser virksomheder været arbejdet på at forbedre design af deres udskiftning knæled . Zimmer Køn Solutions knæ indeholder flere funktioner , der er rettet de anatomiske karakteristika er typiske for den kvindelige knæet . Når man henvender sig disse forskelle , det giver kirurger flere redskaber til at designe brugerdefinerede montering . Forskellene er i slanke af designet , konturen af figuren, og fleksibiliteten i bevægelse .

Biomet Vanguard knæ


Denne knæalloplastik fokuserer på de variationer , der kan eksistere mellem kønnene , og tilbyder en bred vifte størrelser i femoralis stykker . De har til formål for en høj grad om øget fleksibilitet , op til 145 grader fleksion . Den Biomet knæ sigter mod en mere tilgivende sporing af nye knæskallen , at give mulighed for både variationer i højde og tracking vinkel , som kan være anderledes hos kvinder end hos mænd .

Stryker Triathlon knæ

Den Stryker Triathlon knæet er har til formål at forsøge at få patienterne tilbage til en mere aktiv livsstil , og basere deres proteser design på Anthropometrically-baseret design studie , som sammenligner kønsspecifikke oplysninger og giver mulighed for en bred vifte af muligheder for kirurgen at få den bedste pasform . Denne særlige knæ Ordningen giver mulighed for mindre anatomi hunner i forhold til de større knogler af mænd .

Overvejelser

Det er vigtigt at spørge din ortopædkirurg så mange spørgsmål som du kan, før du beslutter dig for operation, og hvilke muligheder kan være tilgængelige for dig . De fleste kirurger har en præference for , hvilken type proteser de bruger , men vær ikke bange for at spørge din kirurg om en anden mulighed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------