Position: hotel888 > 2 >

typer af tænger

   Tang er en af de vigtigste værktøjer i kirurgi og andre medicinske procedurer . En bred vifte af tænger tjener forskellige endnu vigtige formål

Basic Klassifikationer


En kategori af tænger er beregnet til brug på voksne , og en anden kategori er til brug på børn og spædbørn . Tang er også undertiden benævnt hemostats .

Pediatric Tang


pædiatrisk pincet er små og lette . De er ekstremt følsomme over for berøring og tillade kirurgen at udføre små kontrollerede bevægelser nødvendigt , når de opererer på små børn og spædbørn .

Kirurgisk Tang


De vigtigste typer af tænger anvendes hos voksne kirurgi er ben holder pincet , arterie pincet , og væv pincet ( også kaldet Allis og Adson tang ) .

Specialized Tang

Øre og okulær pincet er specialiserede typer af tang . Øre pincet tillade kirurger til sikkert og præcist manipulere sarte væv i det indre øre . Okulær pincet er designet til opbevaring, flytning og løfte øjeæblet og det omgivende væv .

Levering Tang

Tang kan også bruges til at af fødselslæge til at bistå i leveringen af spædbørn . På grund af risici , er levering pincet typisk kun anvendes i nødsituationer, når kejsersnit ikke er mulig.

Fun Fact

Et velkendt producent af arterie tænger bruges af hjerte- kirurger er Wertheim-Cullen , sammen med Providence Hospital og Hartmann .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------