Position: hotel888 > 2 >

vitaminer til hysterektomi inddrivelse

   Vitaminer arbejde på at forbedre den generelle sundhed i kroppen , og de er også gavnlige , når overvinde en sygdom eller medicinsk procedure . Bestemte vitaminer har vist sig at især hjælpe med hysterektomi genopretning ved at reparere det ramte område , fremme heling og beroligende smertefulde bivirkninger

Betydning


En hysterektomi er en ambulant procedure med fjernelse af livmoderen . Selv om en abdominal hysterektomi har en længere restitutionstid end en vaginal hysterektomi , både medføre væsentlige inddrivelse tid , nogle gange mere end en måned . Kvinder er som regel placeret på tunge smertestillende medicin og bliver bedt om at begrænse fysisk aktivitet , kørsel eller løft. På grund af denne lange opsving proces , der tager vitaminer for at fremskynde heling er gavnligt .

Fordele


Vitaminer taget før operationen kan have en positiv indflydelse på opsving. Uger før en hysterektomi , tage et dagligt multivitamin . Sikring af, at kroppen får alle de nødvendige næringsstoffer vil forbedre den generelle sundhed og styrke , hvilket gør det lettere at komme sig efter operationen. Visse vitaminer taget efter operationen vil også bidrage til at mindske ubehagelige bivirkninger som følge af en hysterektomi , såsom forstoppelse eller kvalme .

Typer


Efter operationen fortsætter med at tage multivitamin og tage masser af vitamin C. Det hjælper til at danne kollagen , som kan forbedre heling og forkorte restitutionstid . Zink og vitamin A også reducere helbredende tid ved at øge aktiviteten af celler i kroppen . Når lokal administration vitamin A kan reducere forekomsten af ar . E-vitamin hjælper med at forebygge interne arvæv . Alle disse vitaminer forbedre den generelle sundhed i kroppen samt , at bivirkninger mere udholdelig .

Advarsel

Når taget korrekt , vil disse vitaminer også bidrage til at mindske den smertefulde bivirkninger af en hysterektomi . Dog kan nogle vitamin-rige fødevarer, lokalirriterende . Hele mejeri fødevarer er en væsentlig kilde til vitamin A , men for meget mælk kan give forstoppelse . Mange kvinder er allerede lider af forstoppelse , mens overvinde kirurgi , så det er en god idé at undgå fødevarer , der kan gøre forstoppelse og kvalme værre . Vær forsigtig med valg af fødevarer og samtidig øge vitamin indtag .

Recovery

Ud over at øge vitamin indtag , drik masser af vand , mens overvinde en hysterektomi . Tilbring tid afslappende og undgå anstrengende aktivitet , tunge løft og seksuel aktivitet , indtil lægen godkender disse aktiviteter . Nogle kvinder kan også være instrueret om ikke at køre bil eller indtage alkohol , især hvis medicin er ordineret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------