Position: hotel888 > 2 >

Allergan vs mentor

   Mentor og Allergan er virksomheder , der har et fremragende ry for udvikling og fremstilling af brystimplantater . Kvaliteten af brystimplantater er næsten lige så vigtigt som at vælge en kvalitet kirurg . Valget af egnede implantatet er væsentlige for at sikre komfort og opnå en realistisk bryst form . Det er også vigtigt at vælge et implantat fra en kvalitet producent for sikkerhed og undgåelse af langsigtede brud

Mentor MemoryGel Implantater


Mentor har været forskning, udvikling og afprøvning af brystimplantater i over 20 år . Mentor har opretholdt et ry for at overholde sikkerhedsstandarder i produktion og kliniske forsøg. Mentor tilbyder en patenteret MemoryGel silikone brystimplantater , som er FDA godkendt . MemoryGel implantater består af en gelatinlike stof , der skaber en følelse mere som naturlige brystvæv . Gelatine stoffet fungerer mere som en solid , end en flydende ved at holde sammen ensartet og bevarer naturlige elasticitet brystvæv .

Allergan Natrelle Implantater


Allergan er en global specialiseret farmaceutisk selskab , der har produceret bryst æstetik , da det købte Inamed Corporation i 2006 . Allergan producerer en serie af brystforstørrelse produkter kaldes Natrelle . Natrelle tilbyder en patenteret silikone gel implantatet , der blev godkendt af FDA i 2006 . Natrelle implantater har en elastisk siliconegummi skal og de er fyldt med en sammenhængende silikone gel . Det saltvand implantater har også silikone gummi skallen, men er fyldt med sterilt saltvand væske .

Sikkerhed


Teknologi og streng afprøvning har drastisk ændret udvikling og sikkerhed ved brystimplantater . Allergan ( tidligere Inamed Corporation ) har optrådt kliniske forsøg med lang tids brug af deres implantater i 10 år . Ifølge Allergan , fandt den europæiske forskning , at efter 11 år , 92 procent af implantater stadig var intakte . Mentor har deltaget og udvikle klinisk afprøvning i over 10 år som godt, men har endnu ikke offentliggjort resultatet for sin forekomst af langfristede brud . Institute of Medicine har frigive en erklæring om, at indgået silikone syntes ikke at være ansvarlig for nogen alvorlig sygdom i kroppen .

Behandlere feedback

Mange læger tillid og bruge begge mærker implantater . Dr. Kim Meathrel , en plastikkirurg i Ontario , Canada , siger , at begge mærker tilbyder lignende produkter og garantier , men hun bruger Mentor , fordi hun lærte at bruge dem under ophold , og de tilbyder stor kundesupport . Dr. Kris M. Reddy , en plastik kirurg i Palm Beach , Californien , siger , at begge selskaber tilbyder kvalitetsprodukter og service . Han hævder den egentlige beslutning er, om at bruge salt eller gel implantater og siger emnet bør diskuteres grundigt med din kirurg .

Andre overvejelser

forsigtigt diskutere brystforstørrelse med en kirurg , inden der træffes beslutning om implantater . Det er tilrådeligt at diskutere potentielle komplikationer , ligegyldigt hvilket mærke af implantater du vælger at bruge . Alle mærker af implantater kan præsentere komplikationer såsom kapselskrumpning , deflation eller brud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------