Position: hotel888 > 2 >

Hvor længe efter en c - sektion kan jeg gå tilbage til arbejdet ?

   Du kan have planlagt alle aspekter af dit barns levering, hjemkomst og tilbagevenden til arbejde-undtagen en uventet kejsersnit , eller C-sektion . Selv om C -profiler kan planlægges på forhånd , er der ofte sker i respons på en uforudset komplikation

Funktion


En C- sektion er præfabrikeret , når dit barn ikke kan leveres vaginally . Det er en operation , hvor en snit er lavet i din mave og livmoderen for at fjerne barnet .

Advarsel


Med enhver form for kirurgi , er der risiko for undergår en C-sektion . For eksempel kan det producere blodpropper , øget blødning , infektioner og skader på blæren eller tarmen .

Tidsramme


Selvom du kan gå hjem tre til fem dage efter din C-sektion , bliver du nødt til at vente 05:56 uger til at vende tilbage til arbejdsmarkedet , efter de Mayo Clinic . Det er den tid det vil tage dit C -sektion snit at hele ordentligt .

Betydning

Din læge vil udføre en C-sektion , hvis din arbejdskraft er stagneret , er du transporterer mere end én baby , du har en sundheds- problem, eller hvis der er et problem med din moderkagen eller navlestrengen , ifølge Mayo Clinic . En C-sektion kan også være berettiget , hvis dit barn er for stor , breeched , eller i en unormal position , eller hvis barnet har problemer af en anden grund .

Overvejelser

Undgå opgaver som sit-ups , tunge løft , motion og rutinemæssige aktiviteter som indkøb , madlavning og husarbejde , mens din indsnit heler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------