Position: hotel888 > 2 >

NHS fedtsugning behandlinger

   NHS er National Health Care System i Det Forenede Kongerige . En talskvinde for det britiske Department of Health har sagt: » NHS udfører ikke kirurgi af kosmetiske årsager , men selv foretager indgreb for at sikre fysiske eller psykiske sundhed . " NHS udføres fedtsugning på 471 patienter i 202C ifølge sine oplysninger centrum

Betydning


Mens 471 fedtsugning procedurer ikke er dramatisk , er det vigtigt at erkende, at det, de fleste anser kosmetisk kirurgi der udføres under Det Forenede Kongeriges sundhedsvæsen . I USA finder sundhedsvæsenet industrien fedtsugning at være en kosmetisk kirurgisk procedure , og det er ikke finansieres under nogen føderal bistand . Nogle undtagelser omfatter terapeutiske grunde, såsom brystreduktion at lindre kroniske rygsmerter .

Kvalifikationer for Dækning


Det var engang meget lettere at få dækning for en sådan kosmetiske procedurer som næse job , mave putter og bryst udbygninger , men NHS har strammet sine retningslinjer . Straight- up kosmetisk kirurgi er ikke længere dækket . For at få kosmetisk kirurgi , skal du bruge en henvisning fra din praktiserende læge. Det næste skridt er en høring med en plastikkirurg , og derefter en psykiatrisk vurdering for at afgøre, om der er en gyldig psykiske problemer , der begrunder indgrebet .

Omstændigheder


Der er omstændigheder , hvorunder fedtsugning er dækket . NHS har set på betingelserne for lymfødem ( ekstreme hævelser normalt i arme og ben ) , gynoclamastia , ( fedtvæv i den mandlige bryst på grund af hormonbalancen ) , lipodystrofi syndrom ( omfordeling af fedt fra et område af kroppen til den anden ) Og behovet for ekstrem vægttab (body mass index på 40 eller mere) .

hiv og Lipo

Visse medicin gives til hiv- patienter menes at forårsage fedt at opbygge i halsen . Barbara Jemec , konsulent plastik kirurg på Chelsea og Westminster Hospital i England , siger fedtsugning tal er stigende på grund af sådan af fedt oprustning i dem med hiv.

Spekulation

dysmorphic syndrom er en sygdom, hvor et folk bliver alt for bekymret og optaget af en forestillet eller meget mindre defekt i deres udseende . Der har været sensationalized historier om folk som englænderinde Sarah Burge , der har udholdt mere end 100 kosmetisk kirurgi til en pris på $ 850. 000. Body dysmorphic lidelse kan forårsage alvorlige psykiske lidelser , som forringer den sociale funktion , undertiden til det punkt totale isolation , og nogle af de NHS fedtsugning procedurer blev udført af denne grund .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------