Position: hotel888 > 2 >

Risikoen for infektion efter fedmekirurgi

   Fedmekirurgi udføres på patienter, der søger en permanent løsning til vægttab . Som med enhver form for kirurgi , er der potentielle komplikationer til at overveje , før de undergik proceduren . Disse komplikationer omfatter blodpropper , problemer med underernæring og risikoen for infektion efter at være undergivet fedmekirurgi

Fakta


fedmekirurgi kommer i et par forskellige former . I restriktiv kirurgi , er størrelsen af din mave reduceret , så du føler dig fuld hurtigere og spiser mindre. I malabsorptive kirurgi , forkorter kirurgen den første del af din tyndtarm . Man spiser den samme mængde mad , men din krop er ikke i stand til at absorbere så mange kalorier . I den kombinerede form for kirurgi , reducerer din kirurg både størrelsen af din mave af din tyndtarm . Efter at være undergivet fedmekirurgi , er du i risiko for at udvikle en infektion .

Kirurgi-relaterede


Du risikerer at udvikle en infektion enten på operationsstedet eller internt efter fedmekirurgi . Det kan tage så lang tid som tre uger efter din operation for symptomerne på en sårinfektion til at dukke op . Symptomerne omfatter hævelse og smerte på indsnit synet , udflåd fra stedet , feber og ømhed . Du kan også udvikle en infektion internt , især hvis du har gennemgået restriktiv operation med en Lap Band . Infektioner kan udvikle rundt om bandet eller dens havn .

Panniculitis


Du kan også udvikle en infektion måneder efter at være undergivet fedmekirurgi . Hvis du mister nok vægt du kan udvikle en overhæng af overskydende hud på maven kaldes en pannicula . Du kan udvikle panniculitis , en form for infektion på huden , på undersiden af det . Symptomer omfatter betændelse i huden , ømhed og hud knuder . Hvis du udvikler panniculitis gang , du er i risiko for at have det gentager sig flere gange .

Behandling

Behandling for infektion efter fedmekirurgi afhænger af, hvor infektionen optræder . Hvis du oplever en infektion på incisionssted , kan din læge ordinere antibiotika . Hun kan også være nødvendigt at dræne området . For en intern infektion , er antibiotika de vigtigste behandling . Din kirurg kan være nødvendigt at justere din Lap Band , også . Panniculitis kan behandles med antibiotika . Den mest effektive behandling for det er at have den overskydende hud fjernes kirurgisk .

Overvejelser

Infektioner efter fedmekirurgi kan være forårsaget af bakterier , der lever på huden , som er inde i din fordøjelseskanalen , eller som er fundet i hospital , hvor din procedure udføres . Hvis du har type II diabetes , er du på en øget risiko for at udvikle en infektion , især under eller efter indgrebet . Dette kan afbødes ved at betale meget opmærksom på at holde dit blodsukker under kontrol , før operation . Præoperativ antibiotika kan medvirke til at reducere din risiko for infektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------