Position: hotel888 > 2 >

ankel udskiftning opsving

   Det opsving tid til ankel-udskiftning kirurgi er betydeligt kortere i forhold til knæ-eller hofteoperation , primært fordi mindre rehabilitering tid er nødvendig . Rehabilitering fra ankel-udskiftning kirurgi kan tage to til tre måneder , afhængigt af patientens og tid i fysioterapi efter operationen . I de fleste tilfælde , med den rette behandling vil patienterne finde sig tilbage til at udøve og mærke nemmere bevægelse i en kort tid

Efter Kirurgi


Den hurtigste måde at komme sig efter ankel-udskiftning kirurgi er at følge alle læger ordrer . Ifølge dukehealth. org , en støbt eller en skinne er lagt på patienten lige efter operationen , mens patienten er stadig sover . Patienten kan vågne op med plastrør afdrypning blod fra anklen , hvilket sker for at forhindre hævelse . Plastrøret kun opholder sig i en nat , mens patienten stadig er på hospitalet .

Det er vigtigt for patienten at undgå så meget hævelse som muligt . Gør dette ved at løfte anklen over hjertet med puder , hvilende anklen på dem . Mens de stemmer eller skinne er tændt, bør ingen vægt lægges på anklen .

Tre uger efter operationen , at patienten får en bevægelig boot , som normalt bæres cirka seks uger. Kort efter disse seks uger, kan patienten gå regelmæssigt sko . Orthogate. org , at de fleste kirurger fortælle patienterne at bruge krykker i mindst 10 til 12 uger efter operationen . Men det afhænger af patienten. Dukehealth. org rapporter patienter blot otte uger efter operationen spille lyset runder golf .

Udøver


Reduktion af smerte er den væsentligste grund til, at en ankel udskiftning vil være nødvendig . Patienter, der modtager denne operation vil bemærke, at de ikke længere gå med en halte , og deres bevægelse vil være lettere og hurtigere , end det var før . ( Se Referencer 2 ).

Når det kommer til intens udøve sådan som lange stræk , vil patienterne mærke de er ikke helt tilbage til normal efter operationen . Arbejde med en fysioterapeut for at fremskynde inddrivelsen periode . De fysiske terapeuter arbejde med at kontrollere enhver hævelse og det nye bevægelse af leddene på grund af udskiftning . Han eller hun vil også arbejde med patienten at finde ud af , hvordan en patients hverdag til at sætte den mindste mængde af stress og pres på den nye fælles . Den periode tilbragt i rehabilitering med en fysisk terapeut er normalt tre måneder eller derunder . ( Se Referencer 1 ).

Dukehealth. org tilråder , at en god start på at udøve er en 20-minutters træning på et løbebånd , tre gange om ugen . Patienten bør vælge øvelser , der ikke kræver meget pres på anklerne . Svømning er en glimrende øvelse for ankel-udskiftning patienter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------