Position: hotel888 > 2 >

behandling efter et hernia

   Korrekt pleje efter en hernia vil bidrage til at minimere din ubehag . Ifølge den amerikanske College of Surgeons , en ordentlig behandling efter et hernia operation vil gøre det muligt at reparere procedure at hele ordentligt og mindske risikoen for en brok igen

smertebehandling


Din læge kan ordinere receptpligtig medicin til de første par dage derefter rådgive dig til at bruge over -the-counter smertestillende medicin efter behov .

Sleeping


siddende oprejst eller sove i en hvilestol , kan lindre smerten for at få op og ned fra en liggende position for de første par nætter efter hernia .

Løfte


Din læge kan råde dig til ikke udføre løft for de første to uger efter din hernia og for at undgå tunge løft i seks til 10 uger .

komme tilbage i arbejde

I mange tilfælde efter en hernia operation , vil du blive i stand til at vende tilbage til arbejde inden for en til to uger . Hvis dit job kræver, at du udfører hårdt arbejde , kan denne tidsfrist forlænges .

Forebyggelse

Din læge kan råde dig til at træffe forebyggende foranstaltninger: undgår hivning løft og trække eller skubbe af tunge genstande . Ifølge Mayo Clinic , skal du stoppe med at ryge for at minimere hoste og spise en kost højt i fiber for at undgå forstoppelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------