Position: hotel888 > 2 >

bivirkninger af thyreoidea kirurgi

   Thyroideaoperation typisk udføres på patienter med skjoldbruskkirtlen knuder , der er både kræft og benigne , struma ( eller store skjoldbruskkirtlen ) og overaktive skjoldbruskkirtel , også kendt som hyperthyroid . En biopsi eller lumpektomi fjerner en lille del af skjoldbruskkirtlen . En lobectomy vil fjerne halvdelen af kirtlen . Et samlet thyreoidektomi fjerner hele skjoldbruskkirtlen

Blødning


Blødning er det vigtigste komplikation , der kirurger drejer sig om efter en skjoldbruskkirtlen operation . Blødning kan forårsage åndedrætsbesvær og er den vigtigste dødsårsag efter denne type procedure .

nerveskader


Nogle patienter har permanent eller midlertidig hæshed , eller problemer fremspringende omfanget af deres røst efter skjoldbruskkirtel kirurgi. Skader på larynx nerve under operationen kan også forårsage synkebesvær .

parathyroidea Skade


Patienter med invasiv tumorer og lymfeknuder komplikationer er en øget risiko for at udvikle hypoparathyreoidisme . Biskjoldbruskkirtlerne kontrol calcium produktion .

Hypothyroide

Hvis formålet med din operation var at behandle kræft i skjoldbruskkirtlen , kan du blive hypothyreose efter din operation . Thyreoideahormon terapi er en fælles behandling for denne tilstand .

Uerfarne Surgeon

Der er negative bivirkninger og komplikationer i kun omkring 2 procent af skjoldbruskkirtlen operationer udføres af en kirurg med lidt erfaringer med denne procedure . Før operationen, er det vigtigt at finde en kirurg , der havde særlig uddannelse på dette område af lægevidenskaben. ( Du kan finde en kirurg i nærheden af dig , se afsnittet Ressourcer i denne artikel . )
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------