Position: hotel888 > 2 >

brystimplantater af silikone & ledsmerter

   Brystforstørrelse er en stadig mere populære kosmetiske kirurgi . Denne procedure indebærer indsættelse af en medicinsk anordning kaldet en brystimplantat . Brystimplantater kommer i mange forskellige størrelser og former, men der er kun to grundlæggende typer : saltvand og silikone . Den amerikanske Food and Drug Administration ( FDA ) konstaterer, at der ikke er bestemt beviser, der forbinder brystimplantater til sygdomme som ledsmerter og autoimmune sygdomme , vil de fleste patienter oplever komplikationer , herunder smerte , kapselskrumpning eller brud .

Historie


Silikonebrystimplantater blev udviklet af to plastikkirurger fra Texas i begyndelsen af 1960'erne . FDA begyndte at regulere medicinsk udstyr i 1976 , men da silikonebrystimplantater allerede havde været på markedet i mere end 15 år har disse enheder blev hævdvundne . Fra 1984 retssag knyttet brystimplantater af silikone til auto-immune sygdomme . I 1992 Pamela Jean Johnson vandt en 25 millioner dollars retssag hævder hendes bristede silikone implantat bidraget til blandet bindevævssygdom , kronisk træthed , ledsmerter og andre symptomer . I 1994 Mayo Clinic offentliggjort en undersøgelse, som fandt ingen sammenhæng mellem silikoneimplantater og bindevæv-bindevævssygdom . I 1999 Institute of Medicine konkluderede, at selv brystimplantater af silikone kan forårsage problemer som ardannelse i brystvæv , har de ikke forårsage eller bidrage til udviklingen af en alvorlig sygdom såsom gigt .

Effects


Brystforstørrelse involverer indsættelse af brystimplantater af silikone indebærer en risiko for visse komplikationer . Selve operationen indebærer risiko for ardannelse , infektion , blødning og komplikationer forbundet med bedøvelse . Brystimplantater af silikone kan gå i stykker hvilket resulterer i silikone påfyldning siver ind i kroppen hulrum . Kapselskrumpning , brystsmerter , ændringer i brystvorterne sensation ændringer , og asymmetri af brysterne er andre almindelige komplikationer .

Fordele


Mange kvinder vælger silikonebrystimplantater over saltvand fyldt implantater , fordi silikoneimplantater er blødere at røre ved og har en mere naturlig følelse. Fordi silikone er mere tyktflydende end saltvand er det ikke så tilbøjelige til at ringe i vandet .

Overvejelser

Silikonebrystimplantater vil ikke vare hele livet . Det store flertal af kvinder, der har brystimplantater af silikone vil have dem fjernet enten på grund af brud eller nogle andre komplikationer mindst ¨¦n gang . Nogle ændringer er foretaget i brystet under brystforstørrelse kan være æstetisk unpleasing og uoprettelige .

Advarsel

Selvom FDA har godkendt brugen af brystimplantater af silikone for kvinder over 22 år , er der forlydender om, at Disse implantater kan bidrage til en bred vifte af komplikationer, herunder fibromyalgi ledsaget af udbredt smerte i led , muskler og sener . Andre klager fra kvinder med brystimplantater af silikone omfatter artrit , kronisk træthed , kvalme og muskelkramper .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------