Position: hotel888 > 2 >

den bedste postoperativt smertelindring

   Blandt de bekymringer , når de overvejer kirurgi som en behandlingsmulighed er niveauet af smerte og metode til smertelindring , der vil blive anvendt efter proceduren. Mens en vis mængde af smerte er uundgåelig , ordentlig smertelindring muligheder eksisterer for at forhindre alvorlige niveauer af smerte . Drøfte mulighederne med din læge for at finde , hvad behandlingen vil virke bedst for den type kirurgi samt patienten

For større operation


Efter gennemgår en større operation , anvendelse af IV smertelindring er en almindelig form for behandling . Før indgrebet , vil patienterne ofte får en IV , som lægen vil holde i efter operationen som en måde at administrere smertestillende medicin . Fælles medicin omfatter morfin og fentanyl . Ofte denne form for lettelse bruger en PCA , eller Patient Controllled Analgesi , hvor patienten kan trykke på en knap for at administrere mere medicin . Sikkerhedsforanstaltninger er indbygget i systemet for at forhindre en overdosis .

En epidural eller spinal analgesi er andre almindelige metoder til smertelindring . I en epidural analgesi , er et kateter indsat i epiduralrummet i ryggen i nærheden af rygmarvsvæsken . Dette kan holdes på plads i flere dage , mens forvaltningen løbende medicin efter behov . En spinal anagesia , på den anden side er en engangs- indsættelse af smertestillende medicin direkte ind i rygmarvsvæsken . Selv om denne form for nødhjælp er nemmere og hurtigere virkende , at det ikke vare så længe som andre behandlingsmetoder.

Nerve blokke er en anden form for nødhjælp , bruges, når smerten er begrænset til et område af organ såsom en arm eller ben . Anæstesi administreres af nerverne i denne region af kroppen , hvilket forhindrer budskabet om smerter fra at blive sendt til hjernen . En enkelt injektion kan arbejde et par timer , mens indsættelse af et kateter kan give lindring i en længere periode .

For mindre kirurgiske indgreb og Hjemmepleje


Lokalanæstetika , såsom Novocaine , ofte sprøjtes ind stedet for såret til nødhjælp til et lille område af kroppen for en kort tid . Brug et kateter som også en mulighed , når du bruger lokalanalgetika , der giver længere relief .

Opioidbrug medicin , der svarer til dem, der anvendes i IV behandlinger , der ofte leveres i form af en pille at tage mundtligt . Disse kan vanedannende og kan også forårsage kvalme , døsighed og forstoppelse . Ofte disse medikamenter er kombineret med acetaminophen ( findes i Tylenol , andre OTC smertestillende medicin , kulde medicin , og sove hjælpestoffer), bør så råd hos en læge eller farmaceut søges , før du tager nogen yderligere medicin , der indeholder paracetamol .

NSAID eller non-steroide anti -inflammatoriske lægemidler , der ofte bruges post-kirurgisk at mindske hævelse , ømhed og mindre smerte . Efter større operationer , der kombinerer NSAID og opioider er yderst effektiv i at yde smertelindring og samtidig minimere bivirkningerne .

Alternativ Behandlinger


Bortset fra at bruge medicin til at lindre smerter , er der alternative metoder, der kan bidrage til at mindske stress og angst , som kan forværre smerterne . Disse omfatter lytte til blid musik, ændre din position i sengen , bruge afslapnings bånd eller guidede billedsprog og udførelse åndedrætsøvelser . Brugen af varmt og koldt terapi er nyttigt at reducere hævelse . Også , undertiden hospital vil give udstyr såsom skinner eller puder til at hjælpe med smertelindring . Brug disse som anvist af din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------