Position: hotel888 > 2 >

eftervirkningerne af thyreoidea kirurgi

   Skjoldbruskkirtel kirurgi er en rutinemæssig procedure , der er udført , når skjoldbruskkirtlen fungerer ikke kan reguleres med medicin . Operationen er også udføres , når luftvejene bliver blokeret , til behandling af kræft i skjoldbruskkirtlen , eller hvis patienten ikke kan tåle medicin niveauer

kortsigtede virkninger


Efter thyroideaoperation , de fleste patienter oplever smerte og ubehag ved synkning og nakkestivhed ; disse spørgsmål generelt er behandlet med over -the-counter smertestillende medicin . Andre bivirkninger omfatter dårlige hovedpine , følelsesløshed , depression , angst og snurren i hænder , læber og fødder .

Komplikationer


Der er sjældne tilfælde, hvor operationen skader de nerver, der styrer stemme og påvirker evnen til at projektet stemmen . Andre komplikationer omfatter blødning eller mangelfuld funktion af parathyreoidea kirtel på grund af lavt kalciumindhold .

Hormonsubstitutionsbehandling


I nogle tilfælde medfører at fjerne thyreoidea patienter til at blive hypothyroid . Læger vil ordinere thyroid medicin til at efterligne skjoldbruskkirtel funktion .

Ardannelse

Små ardannelse er muligt efter operationen , men bør ar ikke kunne ses efter seks måneder. Helingsprocessen er påvirket af patientens generelle sundhedstilstand og kirurgens teknik .

Tidsramme

Aktivitetsniveau afhænger af patientens niveau af ubehag . I de fleste tilfælde er patienterne i stand til at genoptage deres normale rutine og motionsvaner i løbet af to uger.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------