Position: hotel888 > 2 >

ethmoid kirurgi på grund af allergi

   Mange mennesker lider af allergi og sinus infektioner . Ethmoid sinus kirurgi kan hjælpe med at rydde op infektioner og fjerne de ubehagelige symptomer , der går med dem

Identifikation


Den ethmoid bihuler er beliggende i området mellem dine øjne og næseryg . En ethmoidectomy er en procedure , hvor en kirurg fjerner knogle og inficeret væv og genoprette den naturlige dræning af næsen .

Betydning


Denne procedure udføres ved hjælp af et endoskop , et rør med en meget lille lys og kamera for enden af det. Lægen bruger en microdebrider til at fjerne de inficerede væv , polypper eller knoglerne .

Fordele


Hvis du lider af allergi og kronisk sinus infektioner , vil en ethmoidectomy medvirke til at reducere symptomer, herunder hovedpine , bihuler , tilstoppet næse , ansigtssmerter og næseflåd . Denne procedure er minimalt invasive og ikke kræver normalt et hospitalsophold .

Risici

Som med enhver operation , der er risici med anæstesi og infektion . Fordi ethmoid bihuler er så tæt på hjernen og øjnene , kunne der være til skade for disse områder .

Advarsel

Alle operationer bære risikoen for skader og infektion . Dog ethmoid bihule kirurgi er forholdsvis sikker og kan bidrage til at mindske sinus infektioner af allergi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------