Position: hotel888 > 2 >

gastrisk ærme procedurer

   USA står over for en fedmeepidemi . Ifølge National Institutes of Health , en anslået 133. 600 tusind amerikanere er enten overvægtige eller fede . For langt de fleste mennesker , er en kombination af slankekure eller motion hovedretten handling , der både er anbefalet og gennemført . Men for mange svært overvægtige mennesker , kan en kirurgisk mulighed være nødvendigt at støtte dem i deres vægttab . En af de mest populære typer af fedmekirurgi kaldes mavens ærmet procedure .

Pre-operation krav


Ifølge YourBariatricSurgeryGuide. com , da du kan overveje , om denne procedure er det rigtige for dig , de bedste ting at gøre, er at rådføre sig med en læge . Hvis der er godkendt til operation , baseret på din generelle sundhed og nuværende vægt , efter en læges instruktioner er vigtige . Hvis en person tilfældigvis er en ryger , er det obligatorisk at holde op på grund af den øgede risiko for blodpropper og andre komplikationer . De fleste læger vil også kræve patienterne til at være på en bestemt diæt i ugerne op til proceduren .

, hvordan proceduren fungerer


mavens ærme procedure indebærer en kirurg fjerner mere end halvdelen af en patients mave , hvilket resulterer i maven at tage form af et ærme , ifølge Columbia University . De dele af maven fjernes gennem små snit i den periode på ca to timer . En patients " nye " mave er holdt sammen af hæfteklammer . Efter seks til 18 måneder, er en anden procedure kræves for at afslutte vægttab proces . Den mest udbredte ene er gastrisk bypass operation , hvilket sker efter, at patienten mister en betydelig del af vægten med mavens ærmet procedure .

Post-kirurgi krav


The University of California i San Diego , at efter kirurgi er afsluttet i ca to timer , vil en patient skal forblive på hospitalet i en dag eller to . Patienten skal flere uger at komme sig fra proceduren , hvor maven bliver ømme og hævede . En gradvis genindførelse til fast føde finder sted i løbet af en måned , hvor en væske kost og en halvfast kost gives til en patient. For at maksimere succes , er en patient opfordres til at motionere regelmæssigt og opretholde en sund kost for at opnå vægttab .

Fordele

Det vigtigste mål i mavens ærmet procedure er at tabe sig , der opstår efter operationen udføres , og brugsanvisningen for at maksimere succes er fulgt efter operationen . Eksperterne , at patienten vil miste mellem 30 procent og 50 procent af den overskydende vægt i løbet af seks måneder til et år , hævder Columbia University . Da vægten kommer ud , vil livskvalitet forbedres og vægt-relaterede lidelser-såsom diabetes og søvnapnø-kan stærkt forbedret eller elimineres .

Overvejelser

afvejes tab kirurgi , herunder gastrisk ærmet procedure , er ikke for alle overvægtige patienter . For at blive betragtet , må et individ har et Body Mass Index på mere end 60 og være i stand til at opretholde et kirurgisk indgreb , University of California i San Diego siger . Omkostningerne ved proceduren , mens det kan variere , er typisk større end $ 10. 000, og en anden procedure vil blive krævet yderligere ned ad vejen for at afslutte vægttab proces . , Før de undergik fedmekirurgi , er det vigtigt at overveje alle de muligheder og forberede sig til rigor af en sådan procedure .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------