Position: hotel888 > 2 >

genrejsning efter rygkirurgi

   Rygsmerter er en almindelig lidelse , der berører millioner af mennesker hver dag . Heldigvis vil de fleste af de ryglidende ikke behøver at have foretaget en operation for at inddrive . Dog kan visse problemer såsom en diskusprolaps , discogenic lændesmerter , og spinal stenose kræver rygkirurgi . Recovery fra rygkirurgi indebærer en kombination af medicin , hvile , ordentlig kost , og motion . Rygkirurgi opsving er en langsom og stabil proces , og ved at følge disse trin , patienter har som regel en vellykket inddrivelse sats og kan hjælpe med at forhindre yderligere rygoperationer opstår .

Medicin


Kontrol smerter efter rygoperation er det første skridt at tage på vej mod bedring. Efter operationen , vil din læge ordinere medicin for at mindske smerter og spasmer . Per Texas Neurovidenskaber Institute i San Antonio , Texas , bør du tage medicin som foreskrevet , men du vil i sidste ende nødt til at aftage . Start med at øge mængden af tid i mellem hver dosis . Gradvist vænne dig fra medicin som tiden går og ryggen begynder at helbrede . Hvis du har brug for ekstra hjælp til at lindre smerter , anvende en ispose på det kirurgiske område . Isposer lindre smerter og øge blodgennemstrømningen til at fremme helingen .

Kost og resten


Ifølge Texas Neurovidenskaber Institute i San Antonio , Texas , kost og hvile spiller en vigtig faktor på din vej til bedring efter rygoperation . Vær sikker på at spise en sund kost for at sikre en ordentlig heling . Undgå enhver fødevarer, der er højt raffinerede kulhydrater og fedt . I stedet vælger fuldkorn , bladgrøntsager , magert kød og frugt . Drik masser af væske i løbet af dagen , og tage så mange resten som pauser behov . Resten vil hjælpe genrejselse ved at give din krop tid til at helbrede .

Motion


Motion er et vigtigt skridt efter operationen , som vil hjælpe dig med at undgå træthed , skader og fremskynde helbredelsesprocessen. Ifølge den Bastyr Center for Natural Health , reducerer høj intensitet øvelse efter operationen restitutionstid og lindrer smerter . Men det er vigtigt, at du følger din sundhedsplejerske 's råd om , hvor øvelser for at starte og hvilke der skal undgås. Ifølge University of Maryland Medical Center , skånsomme endnu højintensive øvelser såsom yoga , svømning , og gå bidrager til at styrke din ryg uden at belaste det . Rådfør dig med din sundhedsplejerske om, hvilke udøve plan ville virke bedst for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------