Position: hotel888 > 2 >

grunde til øre kirurgi

   Problemer, der opstår i øret , fra smerte til infektioner til tunge ophobning af voks , kan ofte føre til høretab og besvær opretholde balancen . Disse betingelser er ofte midlertidige og rydde op på deres egne . Mange operationer kan dog behandle sygdomme , der udgør en risiko for at forårsage permanent høretab , ekstrakt tumorer eller genskabe hørelsen

Du skal bruge: .
Målebånd
. Flere bh'er til at måle og prøve .
Papir .
Blyant .

mastoidektomi


En mastoidektomi udføres til at behandle cholesteatoma , en øre sygdom , der indebærer en hud cyste , der vokser ind i mellemøret , og dybt ind i øret . Overvækst af huden bliver inficeret , og kan ødelægge øret . En cholesteatoma kan forårsage høretab , svimmelhed og nogle lammelser i ansigtet , og det kan endda sprede sig til hjernen .

Mellemøsten kranielle grube


Tumorer på nerverne i ørerne , kendt som akustisk neurom , kan beskadige din hørelse og skabe ravage på din saldo . En procedure, der kaldes midterste kranielle grube ( MCF ) kan genskabe hørelsen og balancen i omkring 75 procent af patienter, som opereres .

Cochlear Implant


Hvad enten du er født døv eller udviklet høretab fra traumer , sygdom eller infektion , fremskridt inden for medicin og teknologi har gjort det muligt at genvinde evnen til at høre . Cochlear implant enhederne sende signaler til elektroder , der er indopereret i øresneglen , som er det eustakiske rør er placeret i det indre øre .

Myringoplasty

En myringoplasty er udført på patienter, der har en perforeret trommehinde eller omfattende trommehinden ardannelse . Medmindre denne betingelse er rettet , kan patienterne lider af kroniske infektioner og evt høretab . Denne operation indebærer placere podet væv over den perforerede området .

Otoplasty

Kosmetiske øre kirurgi , kendt som otoplasty , er vokset i popularitet . Målet med otoplasty er at reducere størrelsen af dine ører , minimere store eller hængende øreflipperne , eller at pin tilbage ører , der stikker ud fra hovedet . Det anbefales at få denne operation efter det fyldte 4 , når ørerne er fuldt udvoksede .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------