Position: hotel888 > 2 >

hernia komplikationer

   Som med enhver operation , kan der være komplikationer med en hernia . Ved at udnytte de tjenester af en kvalificeret kirurg , mens efter post-operative lægens ordrer, vil du minimere risikoen for hernia komplikationer

Du skal bruge: .
Målebånd
. Flere bh'er til at måle og prøve .
Papir .
Blyant .

Blodpropper


Din læge vil drøfte din families historie af blodpropper , at risikoen for blodpropper med hernia og forebyggende foranstaltninger minimere udviklingen af blodpropper .

Smerter


Selvom nogle ubehag er normalt umiddelbart efter en hernia operation , kan en mindre almindelig komplikation være smerter eller snurren i hernia området , selv efter incisionen er helet .

Infektion


Der er risiko for , at såret eller hernia mesh kan blive smittet . Symptomer på infektion kan inkludere feber og rødme eller hævelse omkring såret området .

Nerve Entrapment

Selvom det er sjældent , er der en lille chance for , at nerverne kan blive fanget i det kirurgiske masker eller suturer , som kan forårsage nervesmerter eller følelsesløshed .

Gentagelse

Ifølge National fordøjelsessygdomme Information Clearinghouse , kan en brok igen op til flere år efter en hernia . Den recidivraten falder , når de udføres af en erfaren kirurg , eller når en hernioplasty er færdig .

Forebyggelse

For at forhindre hernia komplikationer , kan din læge råde dig til at træffe forebyggende foranstaltninger . Disse omfatter at flytte rundt for at undgå blodpropper , og holder din såret rent og dressing ændret for at forhindre en sårinfektion, og undgå løft, træk eller skubbe tunge genstande for at forhindre en brok gentagelser.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------