Position: hotel888 > 2 >

hofte kirurgi procedurer

   Forskellige sygdomme og lidelser , herunder arthritis , traumatisk skade og hofte dysplasi gøre hofte sårbare over for skader . Hip kirurgi anbefales ofte som en form for behandling for mange typer af hofte problemer . Hofteledsalloplastik anbefales til ældre patienter , mens Birmingham hofte og hofte synovektomi er kirurgi anbefales til yngre patienter . Kirurgiske procedurer spænder fra invasive til minimalt invasive afhængigt af problemet repareres, og proceduren udføres .

Hip erstatning artroplastik


Hip udskiftning artroplastik er en kirurgisk procedure udføres for at erstatte hofteleddet med en kunstig protese . En hofteprotese omfatter et stik og et metallisk eller keramisk kugle komponent . Stikket har en foring , der er lavet af enten metal , keramik eller plast . Hofte protese er biokompatible , så kroppen ikke afvise det. Hip udskiftning er typisk udført på patienter med ledskader fra skade eller gigt . Et snit vil blive foretaget på den side af hoften og eventuelle syge ben og brusk vil blive fjernet . Den protesehylster er indsat i skinkeben til at erstatte den skadede soklen . De afrundede top på lårbenet vil blive erstattet med proteser bolden komponent .

Revision Hip Kirurgi


Revision hofteoperationer kræver den tidligere protese , omkringliggende væv , døde knogle og cement fjernes , før en ny protese kan indføres . Revision hofte kirurgi er mere indviklet og tager længere tid at udføre end de originale udskiftning kirurgi . Indgrebet størrelse vil variere afhængigt af størrelsen af protesen i øjeblikket på plads , da det vil være nødvendigt at blive fjernet . Den trochanter ben kan være nødvendigt at skære for at fjerne protesen , afhængigt af kvaliteten af knoglen , der er blevet efterladt .

Birmingham Hip Resurfacing Kirurgi


Birmingham hip resurfacing ( BHR ) er en anden form for artroplastik opfundet alternativ kirurgisk procedure for hofte udskiftning kirurgi . Mere knogle bevares under hip resurfacing , hvilket betyder, at flere af de oprindelige knogle er tilbage intakt . Den øverste del af lårbenshovedet er fjernet for at modtage stilken del af den samlede hofte udskiftning ( THR ) protese . Lårben hætten af BHR tillader lårbenet at blive formet til at passe hætten i stedet for at være helt afskåret som det sker i hofte artroplastik . En kop vil så blive placeret i acetabulum i stikket på hoften .

Hip Osteotomi

I hofte osteotomi kirurgi hofter skæres for at blive flyttet , omdirigeres og faste i en anden position . De vægtbærende fælles er isoleret med sunde brusk og derefter fælles er renoveret i en naturlig stilling .

Hip synovektomi

Under hofte synovektomi et lille snit er lavet således, at lægen kan se ind på hofteleddet i stedet at lave en større , mere invasive snit. Hip synovektomi er en artroskopisk procedure betyder , at kun et lille snit er lavet , gør det så , at lægen ikke længere er nødt til at skære gennem hud og væv til at få et kig på , hvad der kan være årsag hoftesmerter eller problemer . Når snittet er foretaget saltvand pumpes ind i joint for at fjerne sure ledvæsken . Brusk kan også skrabes at yde bistand til patienter så godt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------