Position: hotel888 > 2 >

hvad er thoraxkirurgi ?

   Udtrykket " bryst " kommer fra ordet " brystkassen ", som er afledt af det græske /latinske udtryk for " bryst " eller " brystbenet . " Thoraxkirurgi , i sin mest basale form , forstås enhver operation i den del af kroppen

Definition


Thoraxkirurgi er den medicinske praksis med at yde operativ og intensivbehandling behandlinger af sygdomme og skader i brystet, herunder hjertet , lungerne , store kar , spiserør og bryst væg .

General thorax Kirurgi


Den mest grundlæggende og generelle type , generel thoraxkirurgi omfatter behandling af lungesygdomme , tumorer , kræft , og transplantationer samt esophageal problemer og gastroøsofageal refluks .

Medfødte hjertekirurgi


Medfødte hjerteoperation fokuserer på at reparere strukturelle misdannelser i hjertet og de omkringliggende skibe . Denne specialitet almindeligt understøtter spædbørn og børn, og omfatter pædiatriske hjerteoperation og transplantationer .

hjertekirurgi

hjertekirurgi oftest gælder for voksne og mål sygdomme i hjertet , blodforsyningen til hjertet , hjerteklapper og de store kar , samt hjerte transplantationer.

Lung Kirurgi

Lunge kirurgi er undertiden samlet i med ovenstående underkategori af almindelig thoraxkirurgi , men kan være et fokus for nogle kirurger . Det mål sygdomme i lunger og luftveje , lungekræft , KOL ( Kronisk Obstruktiv Lungesygdom ) og lunge svigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------