Position: hotel888 > 2 >

hvad man kan forvente efter rygkirurgi

   Den type rygkirurgi du har , vil fastsætte varigheden af din helbredelse tid . Rygkirurgi er en invasiv procedure , der normalt gøres for at rette nerveskader på grund af komprimeret diske . De fleste rygoperationer har vellykkede resultater

Genstartstid


Forvent en genopretning fase af mindst tre til 12 uger , afhængig af det område af rygsøjlen , der bliver opereret og omfanget af skaderne på din tilbage .

Hospitalsophold


Din sygehusophold kan være så kort som en uge , hvis du kun har cervikal kirurgi , eller det kunne være et spørgsmål om en uge eller to . En person, der har skoliose eller alvorlige skader fra et uheld kan have til at blive længere .

The First Day


Din første dag på hospitalet vil være dedikeret til hvile . Du har oplevet en stor , invasiv kirurgi , så vil du sandsynligvis brug for en betydelig mængde af smerte medicin . Du vil få en flydende kost , indtil din tarm vågne op . De er de sidste ting at vågne op efter sedation .

Anden dag

På andendagen , vil enhver rør , der kan have været indsat blive fjernet , og din smerte medicin vil blive justeret . Du vil sandsynligvis nødt til at komme op og gå , også . På andendagen , vil du modtage et helt måltid , så længe din afføring er begyndt at fungere normalt .

Rehabilitering

Tilbage kirurgiske indgreb kræver en genoptræning , der kan rangere fra mindre omfattende . Din genoptræning vil bestå af en masse gåture, som anses for den bedste øvelse for rygkirurgi patienter . Når du går hjem , vil din genoptræning fortsætte . Folk, der har en omfattende operation sommetider gå til en revalidering enhed skal gennemgå strengere rehabilitering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------