Position: hotel888 > 2 >

hvilken slags læge for at få for knyst kirurgi ?

   En knyst er en deformitet i bunden af storetåen forårsaget af en gradvis forskydning af knoglen . Det mest almindeligt resultater fra nedarvede strukturelle problemer i foden . De fleste knyster ikke kræver kirurgisk behandling , men i nogle tilfælde vedvarende smerter gør kirurgi en passende løsning . Knyst kirurgi er typisk udføres af en muskel ( ortopædisk ) kirurg med særlig uddannelse i problemer med foden og anklen

Forud for Kirurgi


Ifølge American Academy of Ortopædisk kirurger og American College of Fod og ankel kirurger , kan din læge anbefale dig for knyst kirurgi , hvis mere konservativ behandlingsmuligheder er virkningsløse . Typisk er denne anbefaling baseret på adresseløse smerte , der gør en alvorlig forstyrrelse af din daglige rutine . Forud for planlægning enhver procedure , vil din ortopædkirurg gennemgå din sygehistorie og foretage en grundig fysisk undersøgelse af din knyst . Baseret på disse resultater , samt stor erfaring i opførsel af knogler og muskler i foden , vil han arbejde for at afdække de særlige strukturelle fejl ansvarlig for din knyst dannelse . Denne oplysning er af afgørende betydning i planlægningen af et kirurgisk procedure, der passer til din omstændighed . Manglende brug af en passende kirurgisk teknik kan resultere i en gentagelse af din knyst på et tidspunkt i fremtiden .

kirurgiske teknikker


Ifølge det amerikanske National Library of Medicine , der er mere end 100 kirurgiske metoder til reparation af en knyst . Faktorer, der påvirker valget af metode , omfatter resultaterne af din fysiske eksamen , og din alder og aktivitetsniveau . Uanset hvilke særlige anvendte metode , vil din kirurg har flere overordnede behandlingsmål , herunder fjernelse af de karakteristiske knyst bump og korrektion af eventuelle skadelige ændringer i din knoglebygning eller blødt væv . Sammen vil disse tiltag typisk give tilstrækkelig smertelindring til at tillade en tilbagevenden til normal aktivitet . Typisk er knyst operationer udført på en ambulant basis. I de fleste tilfælde vil du modtage en lokalbedøvelse , der vil give dig mulighed for at forblive vågen under proceduren .

fleste knyst kirurgi indebærer en teknik kaldet en hallux . I denne procedure , vil din ortopædkirurg fjerne eventuelle hævede væv fra bunden af din storetå , så glatte din tå ved barbering væk en del af de underliggende knogler . Dernæst vil han justere din tå i forhold til nabolandene tæer og permanent fastsætte din storetå fælles i udrettet stilling .

Resultater


Afhængig af proceduren din ortopædkirurg udfører , kan du forvente at komme fra kirurgi i så lidt som et par dage eller så længe som otte uger. De fleste knyst kirurgi er ganske gode til at nedbringe smerter og korrigere strukturelle problemer . Dog skal du følge livslang restriktioner på dit valg af fodtøj , og træffe andre advarende foranstaltninger. Kontakt din ortopædkirurg for at få flere oplysninger om enhver procedure , han kan vælge at udføre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------