Position: hotel888 > 2 >

hvordan man kan vide , om du er berettiget til vægttab kirurgi

  Mange flere mennesker henvender sig til vægttab kirurgi for at hjælpe dem ender året vægt spørgsmål og medicinske problemer, der kan ledsage . Men hvordan kan du vide, hvis du kan få opereret ? Efter checkin med dit forsikringsselskab for at se om fedmekirurgi er en overdækket fordel , skal du komme i kontakt med en kirurg . De vil forklare dig , hvilke kvalifikationer , du har brug for . Mens alle kirurger er forskellige , de dybest set har de samme betingelser skal være opfyldt
1 .
1 . Først Deres læge vil beregne din Body Mass Index ( BMI ) . Dit BMI er en bedre indikation af , hvor meget der faktisk fedt er udført på din krop. Hvis din BMI er over 40 , det sætter dig i sygelig fedme kategori , hvilket betyder at du måske ikke har helbredsproblemer nu , men dine chancer for at få dem er høj . Du kan finde dit BMI ved hjælp af en BMI regnemaskine online .
Din kropsform har intet at gøre med BMI . Den værste kropsform at være er et æble . Æbler bære det meste af deres vægt i deres abdominale område, hvilket betyder, at der er en masse fedt omkring indre organer , hvilket gør dem arbejde endnu hårdere for at fungere ordentligt.
2 .
2 . BMI mellem 35-39 . Dette sætter dig i fede kategori , men så vidt vægttab kirurgi går , anses dette for en " lav BMI " for kirurgi . Hvis din BMI falder ind under denne kategori , er læger søger for dig at have to co-morbiditet , såsom søvnapnø eller type 2 diabetes . Co-morbiditet er medicinske tilstande forårsaget ved at være over vægt , eller sværhedsgraden er større på grund af at være over vægten . Overvægt bidrager til mange medicinske problemer , som vi alle kender . Nogle gange , kan du ikke engang være klar over, du har en tilstand , indtil lægen beordrer alle de præoperativ blod arbejde .
Med nogle co-morbiditet , kan tabe helt løse problemet , såsom med type 2 -diabetes , som er forårsaget ved at være over vægten . For andre spørgsmål , kan effekten blive mindre ved at tabe vægt .

3 .
3 . 200 % af kropsvægten . Du kan bruge en højde /vægt diagram for at se , hvad en passende kropsvægt for din højde er : dette er kun vejledende og kan bruges til at sætte et mål vægt . Hvis din nuværende vægt er mindst dobbelt så idealvægt , du er 200 % af kropsvægten .
Brug ovenstående retningslinjer vil hjælpe dig med at forstå , hvis du er berettiget til at have vægttab kirurgi . Dette er en beslutning om ikke at blive taget let på . Dette er en større operation , der kræver store omvæltninger i tilværelsen . Vægttab kirurgi er ikke en kur alle for at være overvægtige . Men , kirurgi , i kombination med at lave sundere at spise valg og øge motion , vil hjælpe dig med at sætte en stopper for yo-yo slankekure og sige farvel til dem overskydende pounds evigt .

gode råd og advarsler


 • forskning vægttab kirurgi før mødet med din læge , så du kan stille relevante spørgsmål
 • ikke tage denne beslutning let
 • forskning overvægtige kirurger , for at sikre du har en kirurg , du er fortrolig med , fordi du vil være at have en masse kontakt med dem
 • Jeg er ikke en læge eller professionel , jeg er bare et vægttab kirurgi patient
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------