Position: hotel888 > 2 >

hvordan man langsomt koge mt .

  Alle har en favorit sodavand , at de ikke kan få nok af ! Jeg elsker at bruge soda som marinader til kød . Karbonering giver ekstra ømhed og sødme sikrer kødet forbliver fugtig og tilbud . Og fordel er ude af denne verden . Alle elsker Mt . Dug og kylling . Hvorfor ikke prøve dem sammen

Du skal bruge: ? .
kylling
soja sauce .
kan Mt .
 Dug ( kost eller regelmæssig) .


1 .
1 . Det første skridt du nødt til at tænke , når man overvejer vægttab kirurgi er at beslutte , om du er virkelig klar . Dette vil medføre en drastisk ændring i din livsstil , madvaner , følelser , næsten alt i dit liv vil blive ændret . Dette kan være virkelig hård , men hvis du ikke er parat til at afsætte dig selv til at gøre kirurgi lykkes for dig , spare din tid og penge , indtil du er . Forskning for fora og blogs af mennesker , der har haft gastrisk kirurgi . Se, hvad deres valg af fødevarer er , deres livsstil . Bedre endnu , gå ud at spise med en person, der har hade kirurgi , og se på første hånd , hvordan de spiser , hvad de spiser . Dette vil være dit liv for resten af dit liv . Jeg kan kun spise omkring en kop mad hver 4 time : 3 ounce af magert protein og 1 /2 kop veggies . Det er det . Jeg kan stadig spise junk food , men jeg er nødt til at træffe det valg ikke også.
2 .
2 . Er du okay med en kirurgisk procedure ? Nogle mennesker kan simpelthen ikke håndtere tanken om at have kirurgi . Hvis du overvejer gastric banding , kan du leve med et fremmedlegeme i kroppen ? Hvad med ardannelse ? De fleste operationer er færdig laproscopically , men for nogle , dens simpelthen ikke muligt . Men der er stadig ar , selv om de er mindre end en åben abdominal kirurgi . Selv om der er ting , der kan gøres for at minimere skader fra ardannelse , er de aldrig helt væk .

3 .
3 . Afhængig af din alder , hudens elasticitet og beløbet du er over vægten , er du meget vel står over for store plastikkirurgi , når du har nået dit mål vægt . Er du klar til at tage muligheden for yderligere kirurgi ? Nogle er heldige nok til ikke behov for kirurgi , men mange gør . Ikke alle forsikringsselskaber dækker plastikkirurgi .
4 .
4 . Kan du råd til vægttab kirurgi ? Har du forsikringsdækning ? Forstår du din forsikring fordele ? Gastrisk banding er typisk billigere end gastrisk by- pass . Med min kirurg , var gastric banding 18 tusind dollars og by- pass var 25 tusind dollars . Husk på disse priser var bare operation , var der stadig sygehusophold , anæstesi osv. Altold mit hospital regningen kom for 27 tusind dollars med en overnatning på hospitalet .
5 .

5 . Kan du ærligt sige, at du har prøvet at øge din motion , reducere mængden af mad , du spiser , træffe sundere valg af fødevarer ? Disse er de ting, du skal gøre for at gøre operationen arbejde for dig . Junk food kaldes " slider fødevarer " til vægttab kirurgi patienter . Det betyder , at disse fødevarer vil glide lige igennem vores mave poser . Og vi vil stadig være sultne og spise mere . Se problemet ? Efter operationen , vil du altid spise i dette mønster : magert protein første , grøntsager og måske en bid eller to af stivelse . Og aldrig kan du drikke , mens man spiser , da det vasker den mad gennem maven pose hurtigere , hvilket gør dig sulten før 4 timer er gået . For et stykke tid , alene operation vil hjælpe dig med at tabe , men jo tættere du kommer til mål, vægt , jo langsommere vægten kommer ud og mere du har brug for motion . For at sige det enkelt , skal du gøre det rette valg for at gøre operationen arbejde for dig . Hvis du gør dette, vil du lykkes at tabe vægt , og holde det ud .
Vægttab kirurgi bør være den sidste ting anses for at hjælpe dig med at tabe . Først skal du nødt til at gøre et ærligt forsøg på at spise mindre , dyrker mere motion, og gøre sundere valg . Disse operationer har risiko for at der skal nøje overvejes .

gode råd og advarsler


 • Jeg er ikke et vægttab surgeron eller en specialist inden for vægttab kirurgi . Jeg er bare en patient, som havde opereret for et par måneder siden .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------