Position: hotel888 > 2 >

inddrivelse tid efter ACL kirurgi

   Hvis du lige har haft ACL kirurgi derefter nyttiggørelse tid efter operationen er meget vigtige for at få dit ben tilbage i form . Din læge vil forklare hvordan man kan tage sig af dine knæ og sted for indsnit . Kolde komprimerer og knæ højde vil bidrage til at mindske smerter og hævelse

Du skal bruge: .
Målebånd
Flere bh'er til at måle og prøve .
Papir .
Blyant .

Rehabilitering i Første og Anden uge


I de første to uger vil blive lagt vægt på at reducere smerter og hævelse i knæet . Øvelserne fokuserer på at forbedre bevægelse og styrke musklerne .

tredje og fjerde uge


Ved den tid patienten når den tredje uge skulle smerte har stort set forsvundet . Her øvelserne lægge større vægt på fælles beskyttelse som bøje knæet og balancering .

fjerde til sjette uge


I løbet af fjerde til sjette uge , de øvelser fortsætte som sædvanligt , men med mere vægt på at balancere på den kirurgiske ben og om styrkelse af lægmuskler . Disse øvelser er gjort ved at optrappe og ned et trin og ved at strække .

sjette til tiende uge

Denne fase understreger bøje og strække knæet med anvendelse af vægte til at øge modstanden . På dette tidspunkt er mobiliteten af benet og balance arbejdede videre med hjælp fra skridt og lunge øvelser .

tiende uge og fremover

Øvelse fortsætter indtil det normale niveau er nået . Lys jogging på et løbebånd er færdig . I tilfælde af en person, der spiller sport , en funktionel bandage er lagt på knæet til at bistå med sportsaktiviteter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------