Position: hotel888 > 2 >

infektion efter blære fjernelse

   Recovery fra blæren udsendelse kirurgi kan blive væsentligt kompliceres af en infektion i forbindelse med operationen . Denne procedure er normalt udføres for at forsøge at standse udbredelsen af blærekræft hele orglet . Blære fjernelse er et liv-ændre behandling end der kan bære mange komplikationer , de mest almindelige er infektion

Årsager til infektion efter Blære Fjernelse


Infektion kan forårsages efter blæren fjernet af to hovedårsager . Den kirurgiske værktøjer, der anvendes i operationen kunne have været forurenet , eller der kan være problemer omkring omdirigering af urin flow . Yderligere smitte komplikationer kan opstå afhængigt af, om patienten er mand eller kvinde , og hvilke yderligere procedurer er forpligtet til at opretholde urin og seksuel funktion .

Gendannelse Funktion Efter Blære Fjernelse


Nyere behandlinger for blære fjernelse ofte udelukker behovet for en stomiprodukter ( etablering af en alternativ åbning for urinen ) og anvendelse af en ekstern pose til opsamling af urin . En neobladder kan oprettes ved at knytte en del af tyktarmen til urinrøret til urinopsamling . Dette organ kan derefter tømmes med jævne mellemrum at anvende et kateter . En af de primære bivirkninger af denne procedure er imidlertid forekomsten af regelmæssige urinvejsinfektioner .

urinvejsinfektion Oversigt


Mange patienter blære fjernelse kirurgi erfaring gentagne urinvejsinfektioner umiddelbart efter operationen, og i årevis bagefter . Kemoterapien , at de fleste patienter med blærekræft gennemgå som supplement til kirurgi har også en immunsuppressiv effekt , hvilket øger chancen for patienten at pådrage sig en sekundær infektion . Ifølge Mayo Clinic , typisk kvinder lider af urinvejsinfektioner efter blæren fjernelse kirurgi oftere end mænd , men det vil påvirke begge køn betydeligt . Infektionen kan sprede sig over hele urinvejene , herunder nyrerne . Blære fjernelse kirurgi indebærer altid en vis form for omdirigering af urinvejene , så vedholdende infektioner bliver mere sandsynlige.

urinvejsinfektion Symptomer

Det primære symptom på urinvejsinfektioner er en konstant trang til at tisse , uanset om det er reelt er nødvendigt . Dette kan være ledsaget af blod i urinen , en brændende fornemmelse under elimination , hyppige behov for at tisse i små mængder og stærkt lugtende urin . Infektionen kan bekræftes ved at teste en urinprøve for bakterier .

behandlingen af infektioner

Urinvejsinfektioner behandles primært med antibiotika , der sædvanligvis klare infektionen på under en uge efter Mayo Clinic . Tilbagevendende infektioner , kan lide dem, der forårsages af blæren fjernet kirurgi , behandles af gentagne kurser af antibiotika . Patienter sårbare over for sådanne infektioner kan gives hjemme urinprøver , som de kan bruge til selv at diagnosticere deres infektioner og hastighed behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------