Position: hotel888 > 2 >

kørsel efter blære kirurgi

   Der findes flere typer af blære operationer , herunder blære suspension kirurgi ( for en sagging blære ) og inkontinens kirurgi (for en utæt blære ) . Læger typisk forsøge at undgå at udføre blære kirurgi , og vil først forsøge medicin , Kegel øvelser og andre midler, inden du forsøger operationen . Men patienter, der har den operation kan have forskellige spørgsmål om inddrivelse , herunder kørsel bagefter

Recovery Times


Recovery gange vil variere fra patient til patient , afhængigt af typen af blæren kirurgi den enkelte har haft . Nogle typer af blære kirurgi (åbent retropubic suspension kirurgi ) kræver et hospitalsophold . Restitutionstid , herunder følelser af ubehag , kan vare op til seks uger efter operationen . Andre procedurer ambulant procedurer og er færdig uden for hospitalet . Vaginal og laparoskopisk procedurer er afsluttet med en kortere restitutionstid , mens procedurer ske gennem maven vil være en længere opsving . Hvor hurtigt patienten kan køre afhænger af inddrivelse tid og typen af kirurgi .

efter operationen


Hver patient får specifikke instrukser , afhængigt af, hvilken type blære kirurgi , de havde , og hvor godt operationen gik . De er som regel bedt om at foretage en opfølgende aftale inden for to uger efter udledes . De fleste patienter vil blive bedt om at undgå at køre , idet boble bade , svømning , douching og have samleje , indtil deres opfølgning udnævnelsen . Nogle patienter forlade hospitalet med en urinen kateter på plads . Patienter , der forlader disse urinkatetre lærer at håndtere kateteret og bør have en klar forståelse af , hvad de skal gøre . Aktivitetsniveau er normalt øges gradvist og med tiden efter operationen . Patienterne er typisk rådes til at få masser af hvile og til at tage det let for de første par uger og ikke bør gøre nogen tunge løft .

Tips om Trafik efter operation


Ifølge en artikel offentliggjort af Ulster Medicinsk Selskab , Der bør være nationale retningslinjer rådgive patienter om køre efter operationen . De fleste regulering og retningslinjer , at det er op til føreren og lægen til at afgøre, hvornår en patient er klar til at køre igen efter operationen , men mange føler, at de nationale retningslinjer bør være på plads .

Almindelige retningslinjer vil fortælle patienten at genoptage normale aktiviteter , såsom brusebad , køre-og gå på arbejde , så snart de føler, de kan . Løstsiddende tøj bør stilles til rådighed , især når man planlægger på kørsel eller ridning i bilen . Patienterne rådes til at gå rundt hele dagen for at fremskynde inddrivelsen tid .

I første omgang er patienter rådes til ikke at sidde i mere end 45 minutter, især i en bil . Patienter, der får ordineret smertestillende medicin rådes til at undgå at køre , indtil de har afsluttet deres recept . Den samme anbefaling gælder for patienter , der har katetre på plads . Disse patienter bør ikke køre bil , før kateteret er fjernet .

Alle normale aktiviteter , herunder kørsel , kan genoptages inden for to uger , med undtagelse af modstand og vægttræning .

Smerter og Kørsel

Blære kirurgi er normalt beskrevet som havende en lidt smertefuld restitutionstid . Selvom patienten er normalt tilladt at køre inden for to uger efter operationen , kan han eller hun oplever en stor smerte at gøre det . Afhængigt af hvilken type køretøj patienten har , kan komme ind og ud være svært , og en stepstool kan bruges til at gøre processen lettere , især for patienter , der drev SUV'er , pickup trucks og større køretøjer . Patienter bør undgå at komme ind og ud af lav køretøjer og , hvis pengene tillader det , kan overveje at leje en bil , der er let at komme ind og ud af bilen, når ikke kan undgås .

Der er mange dagligdags handlinger , der kan være smertefuld for patienten efter operationen . For eksempel , at mængden af pres, der er behov for foden trykkes ned på gulvet pedalerne kan give ubehag og smerte . Faktisk kan det være temmelig svært at anvende noget pres overhovedet . Iført tykke såler sko kan hjælpe med dette .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------