Position: hotel888 > 2 >

kosmetisk operation for tatovering fjernelse

   Mange enkeltpersoner får en tatovering med de bedste intentioner , og derefter ender beklager beslutningen . En tatovering er injektion af blæk i huden til at danne et billede . Problemet er , at billedet er permanent . Der er en række grunde til, at nogen vil måske gerne have en fjernet tatovering . De fremskridt i kosmetiske kirurgi har gjort dette til en levedygtig mulighed . Det er vigtigt at forstå de typer af operationer til rådighed, så du kan foretage en informeret beslutning

Kvalifikation til Kirurgi


Det første du skal spørge dig selv hvorfor du ønsker at fjerne tatoveringen . Nogle årsager omfatter en karriere , der ikke giver mulighed for synlig tatovering , i slutningen af et forhold eller eventuelt bare forlegenhed omkring en dårligt valgt design .

Din fysiske tilstand er en faktor er beslutningen. Dette er en invasiv medicinsk procedure . Du skal afgøre , om du er rask nok undgå komplikationer . Mennesker med underliggende tilstande , der vil gøre tilbagebetaling vanskelig , såsom diabetes eller en bestående immunforsvar , er ikke gode kandidater . Den læge du konsultere om operationen vil bestemme din generelle sundhed , og hvis du er kvalificeret til at overveje kosmetiske procedurer .

Excision


Excision er kirurgisk fjernelse af huden , der er involveret i tatoveringen . En læge vil bruge en skalpel at skære væk lag af huden og lukke området med sting . Fjernelse af større tatoveringer kan indebære graftegning et stykke hud taget fra en anden del af din krop til at dække flytteudgifter området .

Dermabrasio


Dermabrasio er bogstaveligt talt slibning ud tatovering . Lægen vil bruge et roterende værktøj til at fjerne alle de lag af huden , der involverer billedet . Efter proceduren vil en sårskorpe form over området og i sidste ende danne ny hud . Der kan være nogle misfarvning og hævelse i flere måneder .

Laser

Det er formentlig en af de mest kendte og populære metoder . Det indebærer en præcision laser , der vil fjerne blækket fra tatovering uden at beskadige huden . En ulempe , kan det ikke være preformed i ét besøg . Flere behandlinger er nødvendige, så mange som seks i alt . Med laser behandling , er det også muligt, at ikke alle tatovering vil blive fjernet . I stedet kan det bare falmer betydeligt .

Risici for Tattoo

Der er risici med enhver type kirurgi . Afhængigt af hvilken type af behandling , du modtager, risikerer måske ardannelse , pigmentforandringer og infektion . Du skal være opmærksom på mulighederne for udsendelse og være realistiske omkring dem . Nogle personer forstår ikke , at fuld fjernelse med nogen bivirkninger måske ikke være umuligt . Beslutningen om at få en tatovering er ofte en følelsesmæssig én. Det er vigtigt at være realistisk omkring fjernelsen . Der kan altid være en påmindelse om tatovering i form af en ar , misfarvning eller skygge i billedet . Diskutere proceduren og efterbehandling med kirurgen er vigtigt at undgå nogle af disse spørgsmål .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------