Position: hotel888 > 2 >

langsigtede virkninger af ACL kirurgi

   Forreste korsbånd ( ACL ) operation er reparation af brusk i leddene i knæet. Dag med nye genopbygning teknologi , kan en patient forlade hospitalet inden for en halv time for at have operationen . Virkningerne af ACL kirurgi vil afhænge af tidsforskydningen mellem skaden og gør kirurgi , plus skaderne på brusken

Bevægelse eller Motion efter ACL Kirurgi


Knæ øvelser er begyndte umiddelbart efter operationen , at patienten så kan genvinde og forbedre styrke , bevægelse og fleksibilitet . Bevægelse er mulig ved hjælp af krykker .

sportsaktiviteter i de første måneder


Når hævelsen i knæet forsvinder , og patienten er i stand til at foretage en delvis bevægelser , kan han vende tilbage til lyset sportslige aktiviteter såsom cykling og jogging .

fuldgyldigt Sport


Afhængig af donor transplantat anvendes i ACL kirurgi , patientens fremskridt og nyttiggørelse, kan patienten vende tilbage til næsten normal sportsaktiviteter et år efter operationen .

Post-Surgical Arthritis

ACL rekonstruktionskirurgi kan resultere i post-kirurgisk arthritis , afhængigt af slitage af ledflade . Dette er blevet den eneste grund til, at sportsfolk er nødt til at stoppe med at spille .

TenYears efter ACL kirurgi

Hvis patienten er i stand til at foretage almindelige knæ bevægelse , derefter 10 år efter operationen at hun ville have sin normale styrke tilbage . Hvis styrken i knæet er mindre , vil det resultere i lavere funktionalitet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------