Position: hotel888 > 2 >

laserkirurgi for snorken

   Snorken er et af de mest udbredte søvnproblemer , der berører millioner af mennesker i varierende grad hver nat . Ifølge Mayo Clinic , kan snorken være en potentielt alarmerende lidelse , som kan indikere et alvorligt medicinsk problem og få din betydelige andre mange søvnløse nætter . Mens en bred vifte af behandlinger er tilgængelige , laser kirurgi er blandt de mest populære medicinske procedurer for patienter til at overveje , efter konsultationer med en medicinsk uddannet

Du skal bruge: .
målebånd.
Flere bh'er til at måle og prøve .
Papir .
Blyant .

Årsager til snorken


Hver nat , millioner af mennesker snorke , men i mange tilfælde kan det være overdrevet . Lyden af snorken opstår, når luften vibrerer gennem halsen , siger Surgery Encyclopedia . Snorken er fælles og kan skyldes en række faktorer . Under en underligt formet mund , kronisk tilstoppet næse , hyppige forbrug af alkohol og tilstedeværelsen af søvnapnø er de typiske årsager til hyppig snorken .

Beskrivelse af Kirurgi


Laser operation for snorken kaldes uvulopalatoplasty . Ifølge University of California i San Fransisco , er den procedure, der normalt udføres på en ambulant anlæg og en person får anæstesi , men er fortsat vågen da operationen er afsluttet . En læge vil fjerne overskydende væv af den bløde gane og stram de resterende væv i munden . Målet med operationen er at udvide størrelsen af patientens luftveje til at øge luftstrømmen og reducere vibrationer snorken .

postoperativ pleje


Efter operationen er afsluttet , vil patienten få lov til at gå hjem og bliver nødt til at følge lægens anvisninger , advarer University of California i San Fransisco . Lægen vil ordinere smertestillende og antibiotika hvis det er nødvendigt at støtte i inddrivelse proces . Patienten vil følge en væske kost for de første par dage på grund af hævelse i halsen . Sove på en 45- graders vinkel er nødvendig for den første uge , fordi det vil reducere blodtilførslen til halsen og holde hævelse på et minimum . Fysisk aktivitet vil være begrænset til de første tre til fire uger for tilbagebetaling.

Komplikationer

Gennemgår en uvulopalatoplasty indebærer flere risici for komplikationer . Den største risiko er for stor blødning . Infektion og ændringer i tale er sjældne , men kan forekomme i de første par dage af inddrivelsen . I nogle tilfælde vil snorken fortsat forekommer , men i en mere moderat mængde end tidligere . Hvis fortsat snorken fortsætter med at være et problem , kan en anden uvulopalatoplasty være nødvendigt at fjerne lidelsen , siger Surgery Encyclopedia .

Overvejelser

Ikke alle personer, som snorker bør overveje laserkirurgi at forsøge at reducere eller fjerne problemet . Konsultationer med en læge nødvendige for at fastslå , er en uvulopalatoplasty er en ordentlig behandlingsforløb for din snorken . Ifølge Mayo Clinic , halvdelen af alle voksne snorker på et tidspunkt så undergår mindre ændringer i livsstil kan reducere forekomsten af snorken . Blandt de muligheder omfatter moderat vægttab , specielt fremstillet puder og mundtlige apparater . Det er også vigtigt at huske , at enhver medicinsk procedure vil være betydeligt dyrere end en derhjemme afhjælpe .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------