Position: hotel888 > 2 >

moderate vs højt profilerede brystimplantater

   Hvis du overvejer brystforstørrelse du vil have dit valg af saltvand eller silikone implantater , samt et valg af størrelse . Men hvad mange mennesker overvejer forstærkning ikke ved er, at implantater kommer i et par forskellige former , med moderat og højt profilerede to af de mere populære sorter

Om


Moderat og højt profilerede er to størrelser implantater , der giver forskellige niveauer af projektion . Den moderate profil har en bredere base diameter og mindre passiv fremskrivning , mens den højt profilerede stil har en mindre base diameter og mere udad projektion .

Historie


Oprindeligt implantat skaller alle havde samme base diameter , så de ikke adskiller sig i form , bare i størrelse . I 2002 indførte Mentor Corporation den højt profilerede implantatet .

Overvejelser


Bestemmelse det rette forhold til din krop kan være svært . Vær sikker på at spørge din læge til en professionel mening og overveje forholdet mellem dit bryst og krop til at bestemme , hvad der er bedst for dig .

Fordele

under et valg af form , ud over størrelse, vil hjælpe dig videre skræddersy Deres implantater , der passer til din unikke form og livsstil .

Sjov Fakta

Mange kvinder , der overvejer brystforstørrelse ønsker en mærkbar mængde spaltning ud på at øge deres bryst størrelse. Hvis du ønsker kavalergang , vil en høj profil implantat skabe mere end en moderat profil implantat .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------